Izrael már nyilvánvalóan gonosszá vált, vagy még jó állam?
Eddig is szörnyű dolgokat tett Izrael a palesztinokkal és másokkal, de lassan.
A támadás hatására az izraeliek elfeledkeztek szándékaik elfedéséről.
Többé-kevésé nyíltan beszélnek a palesztinok megsemmisítéséről, elűzéséről, állatnak nevezik őket izraeli vezetők, bosszút akarnak. Népirtást hajtottak végre a napokban ártatlan civilek ellen, egy menekültekkel teli keresztény kórházat is leromboltak. Sokáig elzárták a vizet, áramot is 2 millió hermetikusan elzárt ember elől, ami háborús bűn. Az északi területen most sincsen. Menekülő palesztin gyerekeket bombáztak le.
Saját civiljeiket is megöletik, csak hogy "bosszút állhassanak", jelentsen ez bármit. Nem akarják kiszabadítani őket. Sőt még ők zsarolják a Hamaszt, hogy engedje el a civileket, cserébe Izrael nem terrorizálja annyira a palesztinokat.
Sok izraeli hadba lépett, sok külföldi is, hogy leszámolhassanak a védtelen gázai civilekkel.
Kiderült, hogy a nyugati államok a kezükben vannak, Amerika hajókat küldött a segítésükre, sok országban pedig betiltották a palesztinpárti tüntetéseket, összemosva a palesztinokat a terrorizmussal, ami nyilvánvalóan hazug, cionista narratíva. A szélsőjobbos összeesküvés-elméletek tehát igaznak bizonyultak a cionista háttérhatalomról.
Zsidó szervezetek támogatják Izrael tetteit világszerte.
Vagy az átlagembernek ez sem elég, el lehet hitetni sokakkal, hogy itt valamiféle terrortámadásról, önvédelemről van szó? Vagy valóban arról van szó? Esetleg Izrael tényleg gonosz?
A szuezi válságot leszámítva - ahol a zsidók a britekkel és franciákkal közösen támadták meg Egyiptomot - minden arab-izraeli háborút az arabok kezdtek...és a végén mindet el is veszítették.
Én meg tudom érteni a palesztinokat. Nekem se tetszene, ha az ENSZ úgy döntene, hogy mondjuk Magyarország területén egy egy magyar és egy cigány államot kell létrehozni úgy, hogy mondjuk a Dunántúl a cigányoké, a maradék meg a miénk. Mert nekik tulajdonképpen egy ilyet nyomtak le a torkukon.
Ami egy propadanda hamisítvány antiszemiták számára.
16
Nem olvasom őket. A saját szememnek hiszek. Nem utálom se a palesztinokat, se a zsidókat. Ismerek párat.
Csak a terroristákat.
Úgy látom, itt vannak a szegény palesztin civilek (ezt aláírom) a terrorista sokszor meg már szegény szabadságharcos.
De szóba nem kerülnek a szegény izraeli civilek, csak “zsidók” vannak meg “betolakodók” ami rohadt nagy hazugság, és aki tanult történelmet és nem a nemi szervét piszkálta oktatás közben a pad alatt, az tudja.
Sokan utálják itt a zsidókat. Oka nincs rá, de utálja mert ez a divat. A történelem tudásuk sokszor a béka segge alatt, de mondja..mondja..az itt-ott olvasott gyűlöletszöveget.
Undorító ez a kétszínűség, ez a megkülönböztetés ez a kettős mérce amit itt ezek az iskolázatlan tahók nyomnak. Sokszor úgy, mintha ez a terrortámadás meg sem történt volna, szóba se hozzák, vagy egyenesen “jogosnak” tartják sok száz ember - sok gyerek legyilkolását. Ez ijesztő! Ijesztő a tudat, hogy ilyenek élnek körülöttem és gyomrom fordul fel tőlük.
Nekem meg van és el is olvastam. Egy propaganda marhaság, amit persze egy hívő konteós soha nem fog elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!