2/7 anonim válasza:
A vizionálható kormányváltás miatt gondolsz erre? Lehet ez a céljuk, de nem biztos, hogy négy év alatt ez kivitelezhető. Voltak már közelebb hozzá:
A jelenlegi gazdasági környezetben egyrészt a követelmények megugrása sem annyira egyszerű, másrészt nem is feltétlenül célszerű. Egy kiszámíthatóbb időszakban időszerűbb lehet ez a kérdés - most nem ezek az idők vannak sajnos.
3/7 anonim válasza:
Be kell, hogy vezessék, ahogy nekünk is.
4/7 MolotovPunk válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy ott hamarabb befogják vezetni az Eurót, mint Magyarországon. Jobban is fejlődik a lengyel gazdaság, mivel ott van tényleges saját gazdaság.
5/7 anonim válasza:
#4 igen, csak nem biztos, hogy a lengyelek be is akarják vezetni
6/7 MolotovPunk válasza:
5/ Lehetséges, de Lengyelország évekkel előttünk van így is már és mint írtam, ott van gazdaság is, továbbá nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy nem az eddig kormányzó jobboldal alakít kormányt, hanem egy új jobb és balos nyugat barát koalíció fog kormányozni, így sok minden változhat.
7/7 anonim válasza:
Persze, de ezt teljesen függetlenül mondom ettől. A csehek is sokkal jobb gazdasági helyzetben vannak, és mégis megtartják a koronát, és most direkt a környékről hoztam példát, és nem Dániát meg Svédországot említem. Nem biztos, hogy megérné nekik az euró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!