Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A rossz idő miatt elmarad a...

A rossz idő miatt elmarad a háború ?

Figyelt kérdés

Nemrég mondták be a tvben hogy most elmarad a palesztinok lerohanása kb egy héttel mert rossz az idő!

Ez most komoly vagy vicc?

2023. okt. 15. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Nem tudom, de elég vicces.

Bár bemondta a tv, szóval az úgyis van!

2023. okt. 15. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Az, hogy ez valóban így van-e, nem tudom, nem jártam utána. Viszont volt már rá példa a háborúk történetében, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt offenzívák később kezdődtek vagy megakadtak. Mivel a háború alapvetően kültéri tevékenység, rossz időben nagyon nehéz művelni.
2023. okt. 15. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
zsidó túszok köszönik azt az egy hetet
2023. okt. 15. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Legalább tudnak az emberek menekülni. Csak nemfognak sokáig várni az Izraeliek mert közbe csak lövik a rakétékat a hamasz terroristák Izrael területére.
2023. okt. 15. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Melyik csatornán mondták ezt? Mármint szerintem a kérdés kitaláció, csak fel akartál tenni egy kérdést. Semmiféle rossz idő nincs jelenleg arrafelé.
2023. okt. 15. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Itt írták hogy a menekülteknek adnak még időt és a rosz

idő miatt sem indítják el a támadást.

[link]

2023. okt. 15. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
A háború el nemmarad csak elhalasztják rövid időre.
2023. okt. 15. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Tudod, egy háborúban nagyon nem mindegy, hogy szilárd talajon közlekednek az emberek és a gépek, vagy nem. Hiába van 500 tankod, ha nem tudod eljuttatni a helyére. És ezért nem fog "elmaradni a háború", legfeljebb késik a következő csapás.
2023. okt. 15. 20:56
 9/10 A kérdező kommentje:

"Legalább tudnak az emberek menekülni."

És a terroristák is!

"Semmiféle rossz idő nincs jelenleg arrafelé."

Ez az egész olyan mintha a közönségnek csinalnának egy filmet!

Felépítették a forgatókönyvet előre!

2023. okt. 15. 21:01
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez az egy hetes eltolás egy baromság, senki nem tudja, szerintem még maga az IDF sem, hogy mikor indul meg az offenzíva. De valószínűleg kedden, mert keddre már tiszta időt mondd arrafelé.

Izraelnek nagyon komoly radar- és drónrendszerei vannak, amik viszont felhős időben nagyon alacsony hatékonysággal működnek, ezért kell megvárniuk a tiszta időjárást.

2023. okt. 15. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!