Zsidók és Izrael pártiak szerint mi lenne a megoldás?
Kíváncsi vagyok hogy a zsidók és a Izraelt támogatók milyen békét fogadnának el, mit ajánlanának a palesztinoknak? Ugye jelenleg van Ciszjordánia ami nem Izrael része de nagyrészt izraeli katonai megszállás alatt van és folyamatosan épülnek ott az illegális zsidó telepek. Aztán ott van a Gázai övezet amit valóban a palesztinok birtokolnak de az egy nagyon kis terület és egyébként is körbe van zárva az izraeli hadsereg által.
Tehát mit kapnának a palesztinok?
A " palesztinok" nem kapnak semmit. Az oriasi nagy arab vilag minden gond nelkul be tudja olvasztani ezt a degeneralt csapatot.
Nyelvben,etnikailag, kulturaban nagyon hasonloak az arab orszagok, a " palesztinok" remekul bepasszolnak.
Csinaljak a cirkuszt valamelyik arab orszagban.
Tárgyalóasztal.
Ha tetszik, ha nem.
"Igazából még mindig nem válaszoltatok. Vagy úgy értitek hogy nem is kötnétek békét a palesztinokkal ? Folytatódjon a tömegmészárlás ?"
Én ezt a kérdést nem igazán értem. Én milyen békét fogadnék el? Bármilyet, nekem tökmindegy, hiszen nem vagyok érintett. Ha holnap Izrael azt modnaná, hogy "jó, köszönjük, kedves hamász, megértettük a leckét, átadunk egy csomó területet a palesztinoknak, hogy legyen béke", nos nagyon értetlen arcot vágnék, de azt mondanám, ők élnek ott, az ő dolguk.
És akkor ezzel mire jutottál?
Igazából szerintem neked nem ez a kérdésed. Szerintem te úgy érzed, hogy az "Izraelt támogatók" nem veszik figyelembe a palesztin érdekeket, és erre akarsz rámutatni.
És ha így van, akkor fordítva ülsz a lovon. Én nem fogom sem Izrael, sem a palesztinok pártját a területi vitában. Ugyanakkor itt nem Izrael és a palesztinok háborúznak, hanem Izrael és a Hamász.
Amúgy is fura ez a kérdés, hogy mit kapjanak a Palesztinok. Ciszjordániát eleve Jordániától foglalta Izrael, nem a palesztinoktól. Mármint ezzel nem azt mondom, hogy ne kapjanak a palesztinok semmit, csak azt nem értem, mikor volt nekik valamijük.
"Én ezt a kérdést nem igazán értem. Én milyen békét fogadnék el?"
Mit nem értesz? Az a kérdés, hogy a zsidók, és Izraelt támogatók mit ajánlanának fel a palesztinoknak hogy béke legyen. Viszont sajnos úgy látom hogy a zsidóknak és az őket támogatóknak semmi ilyesmi nincs a fejükben csak a mészárlást folytatnák. Azért nem jött egy válsz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!