Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Erre van mentség? Menekülőket...

Erre van mentség? Menekülőket bombázni?

Figyelt kérdés
[link]

2023. okt. 14. 16:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk igazából azokután,hogy mit tett a Hamasz,pont nemrég láttam véres gyerekszobát és társai,nem csodálom,hogy elborult az agya az Izraelieknek. A Palesztinokkal soha nem lehetett békét kötni,mert állatok és ha most nem torolja meg,akkor később mit lépnek majd a Palesztinok? Konkrétan arra szülik és nevelik őket,hogy öld a zsidót. Attól még igen súlyos tett ártatlanokat bántani,de ez oda vissza súlyos. Besokalltak tőlük az állandó háború iránti vágyból,hogy viszket a fenekük. Egyébként ha én az utcán pofán verek egy nagy darab forma embert,és nekiállok baromkodni utána ne csodálkozzak már ha állon vág vagy szétveri a fejem. Attól fogva megérdemlem. Ők igazából ajtóhoz mentek a pofonért és a saját népüket sem féltik,mert pont olvastam,hogy a nagy vezér még arra szólította fel őket,hogy maradjanak.
2023. okt. 14. 17:53
 12/30 anonim ***** válasza:
98%
A Hamasz figyelmeztette a gázaiakat hogy nem hagyhatják el a lakhelyüket, így hát most a menekülők közé lőttek egy rakétát, amit persze az izraeliekre kennek. A terroristákat sose foglalkoztatta túlságosan a palesztin gyerekek élete, eszközként tekintettek rájuk mindig is
2023. okt. 14. 17:54
 13/30 anonim ***** válasza:
94%
11# vagyok. Ugyanígy gondolom. Saját gyereküket lefejeznék,biztosan ők voltak.
2023. okt. 14. 17:59
 14/30 anonim ***** válasza:
11%

"Szerintem nem kellene ilyen könnyen itélkezni, az izraeliek meg az arabok kb vagy 2-3000 éve gyülölködnek, és őlik egymást."

Ez hazugság. Az arabok és a muszlimok mindig is megvédték a zsidókat.A 2. világháború alatt az arabok nem adták ki a náciknak a területükön élő zsidókat, vagy ott van Törökország aki Európából mentette a nácik elől menekülő zsidókat. Sajnos a zsidó nem egy hálás nép. Beszivárogtak a 20. század közepétől Palesztinába és elkezdték gyilkolni a palesztinokat és ezt teszik máig.

2023. okt. 14. 18:13
 15/30 anonim ***** válasza:
9%

"De ha tényleg bebizonyosodik, hogy az IDF volt, és direkt civilekre céloztak a csapás előtt, akkor elítélendő, a felelősöket meg bíróság elé kell vinni."

Ha ezt tennék, kb az egész izraeli hadsereget börtönbe kellene zárni. Egy volt izraeli katona nyilatkozott úgy hogy mikor ő volt katona, minden társa gyilkolta a palesztin civileket.

"Sajnos a másik oldalon nincs ilyen bíróság ami esetleg a sajátjaikat büntetné meg."

Meséld már el hogy mostanában hány izraeli katona került börtönbe ezért?

2023. okt. 14. 18:17
 16/30 anonim ***** válasza:
96%
14#-es. Te picit olvasgasd még a történelmet,hogy hogy is került oda Izrael és Palesztina.
2023. okt. 14. 18:27
 17/30 anonim ***** válasza:
6%
16-os már rég megtettem. A 20. század elején még az 5%-ot sem érte el a zsidó lakosság.
2023. okt. 14. 18:31
 18/30 anonim ***** válasza:
13%

Amúgy most ezen mit vagytok meglepődve ?

Izrael célja mindig is az volt, hogy erőszakkal elűzze a palesztin embereket Palesztinából, és megszerezze a földjüket. Az elmúlt évtizedekben sohasem habozott brutális eszközökhöz folyamodni ezért. Ártatlanokat legyilkolni ez is benne van és volt mindig is az izraeliek eszköztárában.

2023. okt. 14. 19:44
 19/30 anonim ***** válasza:
91%
18# Csak úgy mellékesen felcserélted a neveket. Izraelt Palesztinával az írásodban. Nem vetted észre,úgyhogy szólok inkább.:) vaaagy szerinted Izrael támadott? Akkor valamit nagyon benéztél.
2023. okt. 14. 20:19
 20/30 anonim ***** válasza:
27%

#19:

Nem veszed észre ember, hogy a palesztin néptől elveszik a saját hazájukat az elmúlt kb. 80 év során ? Beterelik őket egy nyomorúságos gettóba amit Gázai-övezetnek hívnak ?

Az egész képet nézd, ne csak azt amit az Izrael barát média az arcodba tol.

2023. okt. 14. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!