Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz szerintetek a Hamász...

Mi lesz szerintetek a Hamász által túszul ejtett izraeliek és külföldiek sorsa?

Figyelt kérdés
A Hamász olyan, mint az Iszlám Állam? Kivégzik a foglyokat?

2023. okt. 10. 17:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Most lengette be a Hamasz, hogy elkezdi elo kozvetotes alatt kinyirni a tuszokat, tehat kb olyan, igen. Emberiseg sopredeke.
2023. okt. 11. 08:26
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Borzasztó ebbe belegondolni,de szerintem, azokat a szerencsétleneket így vagy úgy,de kifogják végezni.

Most gondoljon bele a sok palesztin imádó egy pillanatra.

Turistaként elutazol egy külföldi zenei fesztivalra

( valószínűleg semmit nem tudsz a térség geopolitikai helyzetéről)

Aztán a buli alatt vagy elrabolnak vagy agyonlőnek, borzasztó az egész.

A sok Magyarországon élő palesztin imádó,ha ti lettetek volna ott azon a zenei fesztiválon ugyanúgy végeztétek volna.

Azok a terroristák nem nagyon kérdezősködtek.

Izrael most nagyon erősen,véresen vissza fog vágni ezért.

2023. okt. 11. 08:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyilvánosan kivegzik a túszokat bedózeroljàk őket a tengerbe. Valószínűleg a palesztin terroristák is tisztában vannak ezzel. A saját civiljeiket, gyerekeiket is felàldozzàk a " nemes" ügyért mìg ők menekülnek.

Igaza volt az egyik vàlaszolónak, mèg ha alpári stílusban is adta elő, a hamasz túl nagy szervezet, gyávák, bebújnak a civilek közè, nem tudod kik azok. Nagy a tàmogatottsàguk is. Mindenhol vannak. Nem lehet őket kiírtani emiatt. Sok, rengeteg meg fog halni, ès Izraelnek màr nincs más vàlasztàsa mint nagyon keményen odacsapni. Vége a biztonsàgèrzetüknek ès baromi dühösek a vérengzés miatt.

Màr senki nem tud ebből jól kijönni.

2023. okt. 11. 12:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül van ott egy amerikai anyahajó, söt küldik a következőt is a hírek szerint.

Ezert van beszarva mindenki ès próbálják csillapítani a kedélyeket több országból is.

Ha ez így lesz, nagyon véres háború lesz, tarolni fognak.

2023. okt. 11. 12:37
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sajnálom azokat a civileket, akiknek ezt àt kell èlniük. Meghalt vagy elrabolt rokonok. A Gàzai civileket, akik most menekülnènek, de nincs hova. Borzasztó ez az egész. Patthelyzet.
2023. okt. 11. 12:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lenne jó megoldás, ha Izrael bevonulna Gázába. 2 millió ember él ott, gyakorlatilag bárki lehet Hamasz terrorista, a kisgyerektől a 70 éves bácsiig. Eljátssza, hogy civil következő pillanatban meg beléd vágja a kést vagy felrobbantja magát veled együtt. Egy ilyen gerillaháborúban, ahol nem tudhatod biztosan, hogy ki az ellenség brutális méretű emberáldozatok lennének mindkét oldalon és igen rengeteg ártatlan palesztin is meghalna. Ennél szerintem egy fokkal jobb megoldás amit csinálnak is, hogy blokád alá vonják Gázát, elzárják a vizet, áramot se ki se be addig, ameddig ki nem adja a lakosság a terroristáit. A lakosságnak kéne belülről fellázadni és eltakarítani a tetveket.
2023. okt. 12. 14:52
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Lehet csúnya leszek és érzéketlen,de ezután amit a Hamasz művel,én a nagyhatalmak helyében HA én lennék a nagy fejes valaki akkor jó pár bombát beküldenék Palesztinába és véget vetnék ennek végérvényesen. Ez van. Gusztustalan és hányinger,amit művelnek,söpredék konkrétan.
2023. okt. 12. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os voltam, hogy a kérdésre is válaszoljak, kegyetlen kimondani, de a túszokat kimenteni szerintem esélytelen, ha még élnek egyáltalán. Szerintem Izrael is tudja ezt. Maximum a csodában bízhatnak, hogy néhányat szabadon engednek. Ez egy rohadt kemény szituáció, ahol nincs jó megoldás, bármit csinál Izrael csak kevésbé rossz. Az a baj, hogy mindig a terroristák lesznek versenyelőnyben, mert ők nem azokkal a játékszabályokkal "játszanak".
2023. okt. 12. 21:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi céljuk van a túszokkal vajon?
2023. okt. 12. 21:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zsarolási célból vitték el őket, amit mondtak is, hogy naponta fognak kivégezni egyet, ha Gázát támadják? vagy nem tudom pontosan hogy fogalmaztak. De a kérdés, hogy konkrétan azok közül élnek e még egyáltalán.
2023. okt. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!