A Mi hazánk Izrael vagy Palesztínapárti a mostani konfliktusban?
Figyelt kérdés
Régen a Jobbik 100% Palesztína párti volt, amikor a mostanihoz hasonló események voltak. A Mi hazánk gondolom alapvetően ide akar visszatérni.
Közbe viszont a migránsok meg Palesztínapártiak. Velük szemben meg gondolom védeni kell a nyugati -judeokeresztény értékeket.
2023. okt. 8. 21:38
1/10 anonim válasza:
Igazságpártiak, azaz palesztinpártiak lehetnek. Kicsit összetettebben látják a világot, mint hogy ha nem szeretik az arab bevándorlókat, akkor már szabadon terrorizálhatják őket az izraeliek a saját földjükön.
3/10 A kérdező kommentje:
1: De ez már nem a 2000es évek. Jelenleg Izrael segélyekkel és saját technológiával tengervízből kinyert ivóvízzel támogatja Gázát, akik cserébe rakétákat lőnek rájuk.
2023. okt. 8. 21:56
4/10 anonim válasza:
Egyik párti sem, mindkettő ellenség.
5/10 anonim válasza:
Valószínűleg úgy vannak vele, hogy itt minden pofon jó helyre megy.
6/10 anonim válasza:
Valószínűleg Rogánék megtiltották nekik, hogy megnyilvánuljanak. Ha Toroczkaiék a húsz évvel ezelőtti fideszes érveket vennék elő nemzetközi jogról, önrendelkezésről, az rossz lenne a Fidesznek. Ha a mostani fideszes dumát nyomnák arról, hogy az egész világ antiszemita, az szintén nem lenne jó a hatalomnak, mert nem lehetne itthon bábozni a Mi Hazánkkal az antiszemitizmust.
7/10 anonim válasza:
Palesztinpárti. A Mi Hazánkat nem pénzelik külföldről, ezért az igazság pártján vannak.
8/10 anonim válasza:
Fidesz és orosz párti. Hogy ebben a helyzetben mit adnak utasításba, úgy kell majd "spontán" videót csinálnia a Lacinak róla.
9/10 anonim válasza:
Olyan pártiak, amilyet a Fidesz meghatároz nekik.
10/10 anonim válasza:
Engem aztán nem érdekel ki milyen párti. Egyiket se szeretem, felőlem halomra lőhetik egymást. Ugyan úgy vagyok vele mint az ukrán háborúval. Se az oroszokat se az ukránokat nem szeretem, nekem teljesen mindegy mi történik ott és mi lesz a végkimenetel. Az ukrán háború csak annyiból érdekel mert szomszédos ország, így ránk is hatással van. Izrael meg Paleszina az arab világ gondja, nem az enyém. Mert te milyen párti vagy a dél-szudáni konfliktusban? Egész Afrika szarban van évek óta, polgárháborús helyzet, katonai puccsok, civilek ezrei halnak meg és semmit nem hallunk róla. Ez az izraeli háború arra lesz jó hogy erre hivatkozva leállítsák az ukrán támogatást a nyugati országok mert izrael mégis csak régebbi szövetséges. Amerikában be van kakilva a Biden adminisztráció mert lassan kezdik megunni a demokrata szavazók is hogy Amerika kiköltekezi magát Ukrajnának, és a felmérések szerint hétről hétre veszítik a szavazókat, miközben Trump azzal kampányolva hogy leállítja a segélyeket növeli a népszerűségét. Figyeljétek meg hogy Amerika el fogja zárni a pénzcsapokat Ukrajna felé a következő pár hétben arra hivatkozva hogy Izraelt is támogatniuk kell. Az egész háborúskodás pár vezető játszmája csak, jól megtömik a zsebüket és kész. Senkit nem érdekel hogy melyik ország kivel harcol, hányan halnak meg stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!