Van esély Európában, hogy elterjed a szélsőjobboldali politika és fasizmus lesz?
Tudom miről beszélsz, én szintén szélsőjobboldali vagyok, csupán kíváncsi vagyok az emberek véleményére.
Igény lenne rá.
De amúgy sajnos manapság minden és mindenki "szélsőjobboldali" meg "náci", aki nem tartozik az "igazi demokraták" közé. Tehát kb. mindenki, akire a demokraták azt mondják.
4.
Jahj, ugyan már. A kilencvenes évek vége óta pörög a lemez, hogy erősödik a szélsőjobb, meg rettegni kell egy 5%-os MIÉP-től. Persze volt/van egy réteg, aki a rettegésből él, ezért kapják a kárpótlást.
youtube - ideológiák tárháza - jók a videóik - mi a nácizmus, mi a fasizmus. A nácizmus a fasizmus alága. A fasizmus azaz Mussolini kozmopolita, nem rasszista, birodalomépítő.
A magyar nácik a hungaristák voltak. Ahhoz hogy igazán náci legyen valaki rasszista vagy homofób népirtás kell.
A lényeg, hogy Orbánék ideológiailag se nem nácik, se nem fasiszták. Konzervatívok, antikommunisták, gazdaságilag liberálisok de erős államra törekednek.
Látom konyítasz a politológiához. De ezeket itt hiába mondod, itt csak két opció van: A jók meg a gonoszok. A jók, azok mindig a "mi", akik bálnakat simogatnak, éhező gyermekeket etetnek meg vagy idős néniknek hozzak vissza az ellopott táskájukat szabadidejükben. A gonoszok meg nagyon gonoszok, ők ártatlan csecsemők vérét isszák, pusztán hobbiból kiscicákat kínoznak és bent cigiznek.
A liberális szerint ők a jók, a fideszesek a gonoszok. Amazok szerint meg vice versa.
Te el kell döntsd, hogy te melyik bandába akarsz tartozni. Értelmes, érvekkel alátámasztott, politikai szaktudományos válaszok itt kapásból 0%-ot kapnak.
A liberális/fideszes valaszok meg 30-70%-osak, attól függően, hogy a nap melyik szakaszában vagy melyik nap írják, hogy éppen melyik szekta követői vannak fenn épp többen.
Szerintem van. Ez különösen akkor lesz kritikus, ha Németországban és Franciaországban kerülnek hatalomra. A franciáknál ez majdnem megtörtént, a németeknél is van esély rá. Pl. az AfD-s Chrupalla le akarná bontani az EU-t és ebben Orbánt akarná szövetségesnek felhasználni, szép kilátások, hogy ne mondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!