Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tε ilyenkor nem fogod a hasad...

Tε ilyenkor nem fogod a hasad a kacagástól?

Figyelt kérdés

Folyamatosan támadta Svédország hazánkat annak gyermekvédelmi & migrációs politikája miatt. Orbán megmondta, erre tessék.

😅😂 [link]

2023. szept. 29. 09:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
Magyarországon a problémások kb. mindenhol ott vannak, a svédeknél eléggé jól behatárolt részeken vannak ezek a balhék, nem mindenhol. Én jártam már Svédországban, nagyobb biztonságban éreztem magam, mint itthon.
2023. szept. 30. 09:49
 22/27 anonim ***** válasza:
2023. szept. 30. 09:55
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Akármi is folykk kint, 10-20 év és többen lesznek Ázsia fiai.
2023. szept. 30. 10:03
 24/27 anonim ***** válasza:
75%

A linkelt videó alatt néhány komment:

"@rekamye 4 nappal ezelőtt (szerkesztve)

Svédországban, Stockholmban élek 2020 óta és nálunk semmi hír, felháborodás, vagy egyéb mozgalom nincs Gulyás Márton 1000 évvel ezelőtti interjúja miatt (már csak azért sem, mert nem mostanában történt, a legtöbben pedig nem is tudnak a filmről - köztük az iskolások SEM).

A közbiztonság az elmúlt 3-5 évben valóban kérdéses lett, ugyanis a rengeteg harmadik világból érkezett bevándorló miatt bandaháborúk alakultak ki - nem a svéd, vagy más európai állampolgár ellen irányulnak a támadások. Akadnak lövöldözések, robbantások kifejezetten ritkán vannak, de mindegyik megmozdulás kifejezett bandaháborús ok miatt történik.

Ez Svédországban azért kavar ekkora port és azért van ilyen nagy hírértéke, mert pár évvel ezelőttig olyan alacsony volt a crime-rate, hogy beszélni se volt róla érdemes. A rendőrök nem voltak felfegyverkezve, mert értelmetlen volt.

Minden országban történnek gyilkosságok, robbantások, lövöldözések, késelések, Magyarország sem kivétel ez alól.

A no-go zónákat azért alakították itt ki, mert a 0-hoz képest ezekben a zónákban valóban volt legalább 1-2 előre megfontolt gyilkosság, vagy gyilkossági eset, vagy köztudottan ezekben a zónákban bandatagok élnek. (Ez magától értetődően nem indok arra, hogy ne lépj be ezekbe a zónákba, mert ennek ellenére elég kicsi az esély arra, hogy bármi is történne veled. Ezek messze állnak a Hős utca, vagy akár Blaha-szintű területektől).

A rendőrség mindig nagyon komolyan, nagy erőkkel foglalkozik a legkisebb esettel is, mindig minden fórumon komolyan tájékoztatva vannak a civilek, még a YouTube is folyamatosan a hatóság által publikált híreket dobál ki akaratod ellenére.

A Krisztofób hülyeségre reagálva, történt néhány eset, amikor is a Korán, tehát az Iszlám vallás ellen történtek felháborító cselekmények szélsőséges mozgalmak által (Korán égetés). Úgy vélem, az Iszlám vallású emberek joggal háborodtak fel ezen, vagy tettek hasonló lépéseket - de erről természetesen nem esik szó a FIDESZ kommunikációjában

Hajrá Jólvanezígy csapat! Miattatok maradok tájékozott a Magyar hírekről (és baszódom fel napi szinten az ottani történések miatt) innen északról :) Ja, és Csokinak természetesen igaza van..."

"@fulopkarolyi2961 3 nappal ezelőtt

Svédországba elő magyarként ezt nem bírtam ki röhögés nélkül 🤣🤣🤣"

"@vinczekristof4378 4 nappal ezelőtt (szerkesztve)

Svédországba elek, megerősítem, azért nem annyira borzalmas itt az élet, mint ahogy Menczer Tamás leírja 🙂"

"@-anna-5277 4 nappal ezelőtt

Ha valaki no go zónát akar látni, akkor jöhet Baranyába, vár az Ormánság..."

Csak néhány, de van több is.

2023. szept. 30. 10:04
 25/27 anonim ***** válasza:
8: jajj annyira hiteles hogy itt mindig előkerül valaki akinek van rokona svédországban és a jelentése szerint ott minden szuper. hát persze...
2023. okt. 6. 11:32
 26/27 anonim ***** válasza:
2023. okt. 6. 11:36
 27/27 anonim ***** válasza:
55%

Nekem annyira nincs kacaghatnékom.

[link]

2023. okt. 14. 12:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!