Liberálisok!Mi a véleményetek arról, hogy a svéd miniszterelnök elmondta, hogy a bevándorlók integrációja sikertelen???
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 22:22
21/24 anonim válasza:
Az a baj, hogy a svédek nagyon naiv és jóindulatu nép aki még a konfliktust is keresi. A liberalizmusban nöttek fel. MIndenkin szivesen segitenek, szerintük mindenkinek legyen jó. Jó tapasztalatuk volt a bevándorlókkal. Sok évvel ezelött jöttek a finnek vendégmunkásnak. Kicsit sokat ittak,lájtosan balhéztak, de együtt lehetett velük élni. A jugoszláv haború idején befogadták menekülteket. Semmi baj nem volt velük. Beilleszkedtek, dolgoztak keményen, minden rendben volt eddig, hisz kellett a munkaerö. Aztán jöttek a muszlim menekültek. A naiv svédek meg persze jöjjenek, legyen nekik is jó. A többség akkor még beilleszkedett, nagyjából megtanulták a nyelvet, munkát vállaltak. Most meg olyanok családok, anyukák is jönnek -föleg Afrikából- akik analfabéták és van kb 10 gyerekük. Na ezek a nök soha nem keülnek ki a munkapiacra. A nyelvet sem tanulják meg, nem értik a svéd rendszert/törvényeket. A gyereknevelésük meg hát ki tudja milyen. Vagyis láthatjuk milyen. ùgy mond a mai világ is tehet erröl a sok problémáról. Minden bandaháború oka a drog. Gondolom egyszerü pénzkereset.Amig egymást lövöldözik, addig nem baj, de most már ártatlanok is meghaltak. Csak szeptemberben 13 embert öltek meg. A rendörség már tehetetlen. Ki tudja mi lesz ennek a vége.
22/24 anonim válasza:
Én már 2015. őszén megmondtam. (Amikor még mindenki a migriket simizte).
23/24 anonim válasza:
Én már 2008-ban megmondtam, hogy ebből baj lesz. Nagyobb baj lett mint gondoltam. Undorító 🤮
24/24 Kroms válasza:
Vajon a barbara lerner-ük mit szól a dologhoz, miután pár évtizede ő még azt mondta, hogy "Európa nem lesz képes a túlélésre migráció nélkül"? https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!