Külföldi országba hogyan tudok pénz eljuttatni egy rokonomnak aki elhagyta az iratait köztük a bankkártyáját is?
Figyelt kérdés
Németországban tartózkodik2023. szept. 27. 17:41
1/10 anonim válasza:
A számlájára attól még tudsz utalni.
2/10 A kérdező kommentje:
Én "sehányszor"
Ha olvasni tudnál nem rólam van szó
Oké, de hogyan kerül hozzá, ha nincs meg a kártyája?
2023. szept. 27. 18:55
4/10 A kérdező kommentje:
Nem ismertem, de rákerestem köszi
2023. szept. 27. 19:19
5/10 anonim válasza:
ha van német bankszamlája, bemegy a bankba es személyivel le tud venni pénzt
7/10 anonim válasza:
jaa, bocs rosszul olvastam mindenet elhagyta
8/10 anonim válasza:
nekem egyszer szerencsém volt, Sparkasse-ban ismertek így kiallitottak egy 50 euros csekket a nevemre, amit aláírtam, kifizették az összeget es utólag lehuztak a szamlámról
9/10 anonim válasza:
Elbandukol a rendörsegre es bejelenti, hogy minden irata elveszett amiröl majd kap valami dokumentumot. azzal bejelentkezik a követsegre uj okmänyokert. Vorschuß-t (elöleget) älltaläban lehet kerni a cegtöl/ Fönöktöl, vagy hogy egy bizonyos összeget Barban fizessenek ki neki ätutaläs helyett.
10/10 anonim válasza:
nem hätränyos megkerdezni a helyi Fundbüroban, hogy nem adtäk-e le esetleg...
+ a bankban le kell tiltatni a kärtyät...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!