Igaz, hogy egy Ukrán kormánytag kijelentette, hogy "miért nem támadjuk meg Lengyelországot"?
Tegnap mondta a Bayer Showban Zsolt. Kíváncsi vagyok ez igaz-e?
Mármint ők Ukránok azután, hogy ez a gabona visszautasítás van. AZt mondta elvileg, hogy "miért nem támadjuk meg Lengyelországot"?
Igaz lehet?
Lengyelországot és Magyarországot is megakarják támadni? Na ez jó hír!
Lengyel testvéreinkkel elpicsázzuk az ukrikat, és visszakerül Kárpátalja jogos tulajdonosához. Keleten pedig az orosz medve darálja majd őket.
2# Igen. Na pont erre gondoltam én magam is. Mi van ha minket támadnak meg ? NATO fegyvereik vannak. Nem védene meg minket a kutya sem + jobban utálnak minket mint a lengyeleket.
Már fenyegetőztek is nem egyszer. A lengyelek meg lehet már azért nem is adnak fegyvereket, hogy ne ellenük fordítsák őket.
4# "Lengyelországot és Magyarországot is megakarják támadni? Na ez jó hír!"
Én pont attól félek, hogy végül csak minket támadnak majd meg a nato meg röhögni fog rajtunk talán ki is zárnak rendkívüli ülésen, hogy ne kelljen mentegetőzni a többinek, hogy miért nem védtek meg egy szövetségest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!