Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németország mégse egy liberáli...

Németország mégse egy liberális, elfogadó ország? Már a határok lezárásáról beszélnek!

Figyelt kérdés

Jelentős konfliktusokat okoz a bevándorlás: Németország újabban azzal fenyegetőzik, hogy bevezeti a határellenőrzést mind a lengyel, mind pedig a cseh határon.

Ha valaki beengedi a migránsokat és azokat tovább engedi az a baj. Ha valaki védi az országa határát és nem engedi be a migránsokat az a baj. Akkor mégis mit akarnak nyugaton? Döntsék már el.

Egyébként a migránsokat "mentő" NGO hajókat nem a németek finanszírozzák? Hát zömében de! Itt se értem a logikájukat, most akkor kell nekik az afrikai emberek, vagy nem.

A nagy liberális Németország tele van ellentmondással.

2023. szept. 24. 18:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért Németország távol áll a liberalizmustól...

Tudom hogy a fidesz szerint mindenki liberális aki mást akar mint ők, de nem kell bekajálni minden baromságot amit mondanak.

2023. szept. 24. 18:50
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
A németek java sose volt olyan nagy liberális, mint azt te gondolod. befogadók azzal, aki dolgozni es élni akar itt. az ingyenelő és tudatlan külföldi szerinted kell nekik? nem. a politikai irányzat az megint egy más példa Scholz bácsi (előtte Merkel mami) könnyen nyihorászik, nekik tök mindegy mennyi a külföldi, nem ök laknak velük, persze könnyű a más faxával a csalánt verni, nyilván játszák a szolidáris máltai szeretszolgálatot. de hidd el kérdező, a németnek nem hiányoznak az analfabéta migránsok.
2023. szept. 24. 18:50
 3/17 anonim ***** válasza:
23%
ja és remélem ez a rohadt AfD csak befut végre egy második helyen október 8-án. (bár kicsi rá az esély sajnos)
2023. szept. 24. 18:52
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Németország az liberális és elfogadó hozzánk képest, semmi határzárról nincs szó.
2023. szept. 24. 18:55
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Németország sose volt különösebben liberális, nem tudom honnan szeditek ezt a hülyeséget. Még megérteném, ha Hollandiáról mondanád.
2023. szept. 24. 18:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint az átlag német ember nem tolerálja a sok migránst, viszont a politikusaik igen. A politikus általában érdekből cselekszik. Vajon miért éri ez meg nekik? Merkel asszonyság nagyon beindult anno, most a Scholz kicsit visszafogottabban, de még mindig bevándorló mániás.
2023. szept. 24. 19:03
 7/17 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is beszélnek minden félét, sőt itt még jobban.
2023. szept. 24. 19:03
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
a német tolerálja azt a migránst, aki beakar illeszkedni, és tenni akar az országért. értsd: dolgozik, adót fizet, kiveszi a részét a munkából. cserébe nagyon hálásak tudnak lenni és segítőkészek. de aki csak a segélyért tartja a markát, azt elitélik. de gondolom ez Magyarországon sincs masképp. a liberális gondolkodás annyiban másabb itt, hogy nem köpnek le két meleget az utcán, nem nézik meg ha zöld a hajad és 2 méteres orrpiercienged van, 3 kilométeres tetoválással. azt mondják a te tested a te dolgod mit csinálsz vele. gondolkodásban is elfogadóbbak, ha neked mas a véleményed azt tiszteletben tartják, hisz tudják, hogy nem vagyunk egyformák.
2023. szept. 24. 19:18
 9/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem igazán értem a kérdést. Én úgynevezett migránsként dolgoztam németben pár évet, a német nyelvtudásom az kimerült a köszönés és a számok ismeretében, mégsem ért egyszer sem semmiféle atrocitás azért, mert én magyar vagyok és még németül sem tudok rendesen. Persze ha beköltöznek valahova tömegesen a szírek, vagy egyéb bevándorlók, nem dolgoznak, nem képesek asszimilálódni a társadalomba, és no-go zónák lesznek a környékükön, akkor bizony akár liberálisak a németek akár nem, az nem fog nekik tetszeni, mint ahogyan semmilyen más európai népnek sem. Azokkal természetesen nincsen semmi gond, akik be tudnak illeszkedni a társadalomba, és dolgoznak, normálisan viselkednek. Csak sajnos az ilyenek aránya a bevándorlók között rendkívül csekély.
2023. szept. 24. 19:19
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

"a német tolerálja azt a migránst, aki beakar illeszkedni, és tenni akar az országért. értsd: dolgozik, adót fizet, kiveszi a részét a munkából. cserébe nagyon hálásak tudnak lenni és segítőkészek. de aki csak a segélyért tartja a markát, azt elitélik. de gondolom ez Magyarországon sincs masképp."

Nincs másképp? Még egymást is utálják és piszkálják a magyarok, hát még ha nem is magyar valaki!

2023. szept. 24. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!