Függetlenül a további harci eseményektől, Ukrajna már
vesztett?
Figyelt kérdés
Nem vagyok orosz propagandista. Sőt, az elején lelkesen támogattam az ukránok védekező háborúját.
DE
- Ukrajna romokban van. A városok, az infrastruktúra, stb. Falvak, városok tűntek el. Ezt órási munka, pénz és rengeteg idő lesz újjáépíteni.
- a lakossága egy nagyrésze elhagyta az országot. És többségben az értelmiség és a fiatalabb korosztály. Ennek nagyrésze sose fog már visszatérni Ukrajnába.
- Gazdasága is romokban. Hitelekből fizet mindent, gyakorlatilag az amerikai segélyek tartják életben Ukrajnát. Amit később nyilván vissza is kell fizetni.
Ha nem is fog totális katonai vereséget szenvedi Ukrajna milyen sors vár rájuk?
Amint megszűnnek a harcok, fél éven belül mindenki a saját problémáival lesz elfoglalva és nagy ívben tesz majd rá hogy mi van ukrajnában.
Akkor már hiába fog az ukrán elnök pénzért kilincselni, bárki is lesz az.
Majd kap egy kávét, vállveregetést, néhány bíztató szót aztán kirakják az ajtó elé.
2023. szept. 21. 22:34
2/19 anonim válasza:
Igen, és még kihagytad, hogy két Magyarországnyi terület el van aknásítva. Továbbá sok százezer rokkantat kell majd pénzelniük. És a munkaképes lakosság jó része temetőkben lesz.
2023. szept. 21. 22:54
3/19 anonim válasza:
Ukrajnának akkor lett vége, mikor USA kormány került hatalomra.
Ezért Ukrajna elpusztulásáért, és az ukrán nemzet kiírtásáért, egyedül az ukrán nép a felelős!
Gyáva népnek nincs hazája!
2023. szept. 21. 23:32
4/19 anonim válasza:
Igen, Ukrajna sokkal többet vesztett, mint az oroszok. Elbuktak, ez van. De azért hősiesen küzdöttek, el kell ismerni.
2023. szept. 21. 23:41
5/19 anonim válasza:
Magyarország ellenségei -> Nemzetközi, baloldali szervezetek visszaakarják hozni az országba a Gyurcsány-korszakot, amikor még az országot külföldről irányították.
2023. szept. 22. 00:37
6/19 anonim válasza:
Nincs romokban, csak a keleti részén van háború. A gazdaság hamar helyre fog állni mert erre fognak segélyt kapni mert ez mindenki érdeke. A hitelek visszafizetése lehetetlen
2023. szept. 22. 01:26
7/19 Salx Narval válasza:
Szerintem már az elején vesztett. Most már ott tartanak, hogy lassan nem lesz ember aki harcoljon, 50 évnél idősebb embereket soroznak be, ez azért sokat elárul a hadsereg jelenlegi állapotáról. Ez az arrogáns ficsúr teljesen kivérezteti a hazáját, nem is értem miért nem lép fel ellene senki.
2023. szept. 22. 05:01
8/19 anonim válasza:
Mielőtt elkezdték feltölteni fegyverekkel, már vesztett.. Csak a nyugat tartja még lábon... Önerőből, már rég kampó.
2023. szept. 22. 10:13
9/19 anonim válasza:
#7: lehet egy kérdésem? Szerinted mit kéne tennie? Simán odaadni az országot az oroszoknak? Vagy mit? Komolyan kérdezem.
Szégyen, hogy a világon csak nálunk van ez az undorító oroszimádat, hatott a fideszagymosás...
2023. szept. 22. 19:17
10/19 anonim válasza:
9# Aki nem isteníti zselét, az orosz imádó? Én rühellem mind2, ukrán ugyan olyan mint az orosz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!