Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek az Európai...

Mi a véleményetek az Európai Unió jelenéről és jövőjéről?

Figyelt kérdés
2023. szept. 20. 09:08
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Mint tag van véleményem róla, szerintem baromi nagy mákom van, hogy abba a korba születtem, amikor egy ilyen intézmény része lehetek és élvezhetem az előnyeit. Úgy gondolom, hogy nem véletlen ide menekül mindenki, akitől doktorminiszterelnökurunk, nagy igyekezettel próbál kinntartartani, csakhogy utána idereptethesse őket. Az EU-nak nagyon-nagy vonzása van jelenleg. Hogy mi a jövő? Jósnak kell lenni hozzá, de én nem látom, hogy miért esne szét. Hogy, esetleg mi kiesnénk a lengyelekkel együtt, az már más kérdés, de, mint európai egység, szerintem ennek nagyobb jövője van, mint az egymást öldöklésnek.
2023. szept. 20. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Kiesni nem fogunk, többkörös EU lesz, és a belső körbe nem kerülünk be, mert Orbán nem akar integrációt, így ha a többiek belépnek, akkor a perifériára szorulunk majd az EU-n belül.
2023. szept. 20. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
19%

A jelene olyan, mint a Szovjetunió: totális diktatúra, a központi akarat rákényszerítése a tagállamokra, és nem lehet kilépni (a briteknek is csak papíron sikerült).

Jövője nincs, 10 éven belül szét fog esni.

2023. szept. 20. 09:47
 4/9 anonim ***** válasza:
21%

jelenleg elkezdődik a központosítás terve,azaz a politikai unió.

a jövőben emiatt fog szétesni az egész

2023. szept. 20. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:
9%

Jelenleg nem jó irányba halad, és amit művelnek a vezetői - a bürokraták - az teljesen nonszensz.

A jövője ködbe burkolózik, de nem sok jót sejtet.

2023. szept. 20. 11:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdekes számomra, hogy a kritikus válaszok mennyire le lettek pontozva.
2023. szept. 20. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
#6 Engem egyáltalán nem lep meg. Itt többségben vannak a gyurcsányista trollok, akik mindenkit lepontoznak, aki nem ért egyet velük. Lehet ezt is lepontozni, hajrá!
2023. szept. 20. 13:18
 8/9 Kroms ***** válasza:
10%

Egyértelműen az SZU-ra emlékeztető gittegylet, amit csak azért hoztak létre, hogy könnyebb legyen a kontinens országaira erőltetni a globalista elit akaratát és idővel létrehozni az "Európai Egyesült Államokat", amiben önálló nemzetállamok már csak jelképesen léteznének.

Ja, amúgy az EU parlamentet Bábel tornyának a képére formázták: [link] - [link]

2023. szept. 20. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak azt pontoztam le amelyik phaszságot írt.
2023. okt. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!