Az amerikaiak többségének mi a véleménye Joe Bieden intézkedéseiről?
Amerikai videók alatti kommentek alapján nem igazán elégedettek az emberek a jelenlegi demokrata vezetéssel.
Pl minap láttam egyet, ahol az afroamerikai állampolgárok épp kifosztanak egy Gucci vagy milyen üzletet, és tele volt a kommentszekció a demokratákat hibáztató kommentekkel.
Nyilván ez nem reprezentatív felmérés, de beszédes, hogy milyen sok helyen szidják őket.
Hát ha most csak azt nézzük mi megy a világban, akkor túl sok pozitívumot nem hozott az amcsiknak a Biden kormány:
- kitört a háború az oroszok és ukránok között, már nem tudom hány milliárd dollárral tolták meg az ukránokat, amit nyilván az USA polgárok fizetnek ki közvetve
- Amerika szerepe láthatóan csökken mostanság, erősödik a BRICS, egyre több országtól hallani, hogy távolodni akarnak az USA-tól, a dollár szerepe csökkent az elmúlt évben
- Bidenről már mindenki azt gondolja, hogy szenilis, ahány félrebeszélése, botlása, indokolatlan mozdulata volt
Kíváncsi vagyok, hogy a demokrata pártiak milyen pozitív eredményeket tudnak említeni?
Semmi jó. Itt tudod megnézni róla a pár naponta végzett közvéleménykutatási eredményeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!