Mit vártok a jövő évi amerikai elnökválasztástól?
Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 21:42
1/11 anonim válasza:
azt sem tudom kik indulnak. Ez az időszak elég nagy káosz ezt tekintve, ezt megelőzően eddig már pontosan lehetett tudni kik az esélyes jelöltek
2/11 anonim válasza:
Éles küzdelem, majd nyer Trump. Biden biztos csúnya bakikat fog produkálni a demenciája miatt, és egy kampányban ez döntő lehet. Az ukrán projekt is egyre gázosabb, ezzel is nyerni tud majd Trump.
3/11 anonim válasza:
1: A pártokon belüli küzdelem már lényegében eldőlt, nem vagy túl tájékozott.
4/11 anonim válasza:
Szerintem esélyes Trump. Most a fő kampányüzenete, hogy ő segít elkerülni a második világháborút. (Ne szóljunk nekik, hogy annak már 1945-ben vége lett.)
Az van, hogy most már két hivatalosan is demens küzd egymással. A különbség, hogy az egyik egy szunyókáló demens, a másik egy agilis demens. Az amerikai szavazóknak azt kell eldönteniük, hogy melyik okozza majd a legkevesebb kárt.
5/11 anonim válasza:
#3 akkor ha megkérhetnélek világosíts fel kérlek.
6/11 anonim válasza:
Az elnokur nyerjen en a orbanelnökurra szavazok jol mennek a dolgok miota ő van.. hajra fides
8/11 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ha az amerikai elnök valóban bábfigura, akkor miért ezt a két félcédulást indítják? Tényleg nincs olyan jelölt, aki legalább épelméjűnek néz ki?
10/11 anonim válasza:
8.
Azért mert az amerikai néplélek ilyenekkel tud csak azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!