Ha Donald Trumpot bebörtönözik hazaárulásért, indulhat a jövő évi elnökválasztáson? Ha nem, ki lehet helyette a republikánus jelölt?
Ron DeSantis
Ugynaz mint Trump, csak fiatalabb(mondjuk ez az USA-ban már nagy előny).
Nem vagyok abban biztos, hogy Trumpot hazaárulásért ítélik el, de lehet, hogy lemaradtam valamiről. Az azonban bőven elképzelhető, hogy elítélik, és az is, hogy nem lehet elnök.
Mindenesetre nem tudom, hogy melyik a rosszabb, ha ő indul, vagy a másik esélyes republikánus, lehet, hogy Trump elég elrettentő lesz sok amúgy republikánsnak. De nem csodálkoznék azon se, ha addigra halálra kokózná magát Trump, az lenne az ász, ha a választás előtt purcanna ki.
Az a vicc az egészben, hogy korábban nem Trump volt az esélyes republikánus jelöltnek.
Amióta elkezdték ellene a demokraták ezeket a mindenki számára nyilvánvalóan ostoba eljárásokat, miközben teljesen egyértelmű, hogy Clintonékat, Bidenéket sokkal jelentősebb és bizonyított tettekért se vették elő, azóta Trump támogatottsága hatalmasat nőtt.
Kezdem érteni, hogy a mi ballibeink miért csinálnak annyi baromságot, hogy sokan már azt hiszik a fidesz fizeti őket érte, hiszen akiktől a dollárjaikat meg az utasításaikat kapják, azok otthon is ugyanúgy az ellenfél jelöltjének segítik a kampányát a ténykedésükkel.
Ha békén hagyták volna Trumpot akkor De Santis lehetett volna simán a befutó a republikánus előválasztáson vagy valaki más Trumpnál fiatalabb. Biden demenciája miatt sokan szerettek volna Trump helyett is egy fiatalabb jelöltet.
De így, hogy ennyire támadják a demokraták felől csak növelték a népszerűségét és most jelentősen vezet a republikánusok között. Ez felülírta a Biden idős kora miatt kialakult ellenérzéseket is.
A poén az, hogy Trumpot pont elterelésnek használják a Biden család ügyeiről. Ha valami kiderül a Bidenekről, másnap menetrend szerint találnak valamit Trumpról.
Könnyekkel küszködve fetrengenék a földön a röhögéstől, ha tényleg megnyernék Trumpnak a választást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!