Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ausztria miért nem lép ki...

Ausztria miért nem lép ki Schengenből?

Figyelt kérdés
Láthatóan nem tartják hatékonynak, mindenfelé határellenőrzéseket vezetnek be, csak nyűg nekik a tagság. Nem lenne egyszerűbb kilépni?

2023. szept. 18. 10:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
Mi is nagy arcok vagyunk? Svédország a szomszédunk?
2023. szept. 18. 12:16
 12/26 anonim ***** válasza:
17%
Schengen egy kis luxemburgi falu, hogy léphetne ki Ausztria egy kis faluból?
2023. szept. 18. 12:20
 13/26 A kérdező kommentje:

#12: A schengeni egyezményből, vagy schengeni övezetből. Röviden Schengenből.

Ha vicceskedni próbálsz, vagy a hülyét eljátszani, akkor legalább úgy csináld, hogy valóban vicces legyen.

2023. szept. 18. 12:33
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

13 Ha már kérdezel, akkor fogalmazd meg pontosan korrektül, és ne hőbörögj, ha valaki visszakérdez.

Ha nem az egód lenne a nagyobb, elég lett volna az első két mondat.

2023. szept. 18. 12:40
 15/26 A kérdező kommentje:
#14: Ennek semmi köze nem volt az én egómhoz. Mindenkinek egyértelmű volt a kérdés. Az sem lett volna gond, ha neked nem, de biztos vagyok benne, hogy te is pontosan értetted, csak gondoltad jó alkalom lesz egyet kötekedni.
2023. szept. 18. 12:43
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

"Ennek semmi köze nem volt az én egómhoz."

De van. Ld. lent.

"Mindenkinek egyértelmű volt a kérdés."

A nyugati aluljáróban az artikultálanul hadováló koldusnál is értjük, hogy mit akar. Akkor az legyen az etalon, hogy kézzel-lábbal hadonászva közöljük, hogy mit szeretnénk?

"e biztos vagyok benne, hogy te is pontosan értetted, csak gondoltad jó alkalom lesz egyet kötekedni."

Pontosan. És? Most le kéne sunynom a szemem, és letagadni? Próbáltam a személyiséged, hogy elviseled-e az ilyen kritikát, és hogy mennyire reagálsz emberien, elég okos vagy-e ahhoz, hogy "okos enged" alapon legyints, vagy adjál egy tiszteletteljes választ, annak ellenére, hogy a másik oldal vagy buta, vagy kötekszik.

Megbuktál.

2023. szept. 18. 12:51
 17/26 A kérdező kommentje:

#16: És miért érdekelt téged annyira a személyiségem? 😅 Ugyan már.

Ez esetben te is megbuktál, hisz láthatóan nem bírod a kritikát.

2023. szept. 18. 12:55
 18/26 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező:

Egyértelműen trollkodik :( Azt hiszem, mindenki Schengennek mondja a S. övezetet, csak ő akar okosnak látszani, mert csak itt az annonim gyik-on képes csillogtatni a képességeit.

2023. szept. 18. 13:08
 19/26 A kérdező kommentje:
#18: Persze, hogy trollkodik :) Ez egyébként is jellemző itt az oldalon sajnos.
2023. szept. 18. 13:10
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

"csak ő akar okosnak látszani, mert csak itt az annonim gyik-on képes csillogtatni a képességeit."

Hát olyanok közt nem nagy kihívás, akik szerint majd jön egy hivatalos válasz a Kanzlermat-tól, hogy ugyan miért is nem lépnek ki.

A többi mind spekuláció. 🤣

"Ez esetben te is megbuktál, hisz láthatóan nem bírod a kritikát."

Azt hittem veszed a lapot, de sikerül alulmúlnod magad.

Ez már az a szint, amikor az ovisok visszadbják a labdát, hogy "hülye vaaaagy" - "de tevagy a hülyeee bübű".

Én bírtam a kritikát, és írtam is, hogy nem fogom tagadni, hogy miért írtam és megjátszani magam.:)

2023. szept. 18. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!