Ausztria miért nem lép ki Schengenből?
#12: A schengeni egyezményből, vagy schengeni övezetből. Röviden Schengenből.
Ha vicceskedni próbálsz, vagy a hülyét eljátszani, akkor legalább úgy csináld, hogy valóban vicces legyen.
13 Ha már kérdezel, akkor fogalmazd meg pontosan korrektül, és ne hőbörögj, ha valaki visszakérdez.
Ha nem az egód lenne a nagyobb, elég lett volna az első két mondat.
"Ennek semmi köze nem volt az én egómhoz."
De van. Ld. lent.
"Mindenkinek egyértelmű volt a kérdés."
A nyugati aluljáróban az artikultálanul hadováló koldusnál is értjük, hogy mit akar. Akkor az legyen az etalon, hogy kézzel-lábbal hadonászva közöljük, hogy mit szeretnénk?
"e biztos vagyok benne, hogy te is pontosan értetted, csak gondoltad jó alkalom lesz egyet kötekedni."
Pontosan. És? Most le kéne sunynom a szemem, és letagadni? Próbáltam a személyiséged, hogy elviseled-e az ilyen kritikát, és hogy mennyire reagálsz emberien, elég okos vagy-e ahhoz, hogy "okos enged" alapon legyints, vagy adjál egy tiszteletteljes választ, annak ellenére, hogy a másik oldal vagy buta, vagy kötekszik.
Megbuktál.
#16: És miért érdekelt téged annyira a személyiségem? 😅 Ugyan már.
Ez esetben te is megbuktál, hisz láthatóan nem bírod a kritikát.
Kérdező:
Egyértelműen trollkodik :( Azt hiszem, mindenki Schengennek mondja a S. övezetet, csak ő akar okosnak látszani, mert csak itt az annonim gyik-on képes csillogtatni a képességeit.
"csak ő akar okosnak látszani, mert csak itt az annonim gyik-on képes csillogtatni a képességeit."
Hát olyanok közt nem nagy kihívás, akik szerint majd jön egy hivatalos válasz a Kanzlermat-tól, hogy ugyan miért is nem lépnek ki.
A többi mind spekuláció. 🤣
"Ez esetben te is megbuktál, hisz láthatóan nem bírod a kritikát."
Azt hittem veszed a lapot, de sikerül alulmúlnod magad.
Ez már az a szint, amikor az ovisok visszadbják a labdát, hogy "hülye vaaaagy" - "de tevagy a hülyeee bübű".
Én bírtam a kritikát, és írtam is, hogy nem fogom tagadni, hogy miért írtam és megjátszani magam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!