Melyik történelmi korszakba utaznál vissza?
Figyelt kérdés
Én legszívesebben az USA-ban élnék az 1980-as években huszonévesként. Azon belül is Kalifornia... Álom lenne. Ma már nem.2023. szept. 11. 09:38
1/20 anonim válasza:
80as évek Amerikájába lennék rocker és, hogy milyen lehetett ott megélni, amikor elöször hallottál Bon Jovi-t, vagy Guns'N'Roses-t, vagy az összes nagy amcsi bandát, akár élőben is... De Woodstock is
3/20 anonim válasza:
Atlantisz, ókor, középkor. Mátyás, Nagy Magyarország amikor 3 tenger mosta a partjaink
5/20 anonim válasza:
70-es, 80-as évek Anglia vagy Olaszország.
6/20 anonim válasza:
Minden történelmi kornak megvan a bája, romantikája, csak ne egy jogfosztott rabszolgának vagy súlyos fogyatékkal szüless.
7/20 anonim válasza:
Nyilván Hitler korába, hogy megöl... eljem. Elmondanám neki, hogy nyerheti meg a háborút.
A római kor is érdekes lehet, pl. Julius Caesar.
1918-ban pedig megölném Károlyit, Kun Bélát és az egész brancsot, és megszervezném a hadsereget.
8/20 anonim válasza:
70-80as évek Olaszország, Kalifornia.
9/20 anonim válasza:
Egyikbe sem. Én elégedett vagyok ezzel a korral. Talán a 80-as évek Amerikáját megnézném, de csak látogatóban.
10/20 anonim válasza:
A 3-as mit zagyvál 3 tengerről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!