Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Fideszesek szerint az...

A Fideszesek szerint az rendben van hogy az oroszok akiket most annyira szeretünk az 56os forradalmat lefasisztázták?

Figyelt kérdés
[link]
2023. szept. 4. 10:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha az oroszok tudnák, mi volt 1848-ban Magyarországon, és megemlítenék a történelemkönyvükben, ott is fasisztáznának egy hatalmasat, ahogy Orbánisták is képesek március 15.-én lipsizni, dollárbaloldalazni.
2023. szept. 4. 23:29
 22/25 anonim ***** válasza:
46%

# 20 Ne rettegj!

A Vörös Hadsereg azért volt itt 40 évig, mert a nyugat úgy egyezett meg vele, hogy az oroszok a mi nyakunkon ülnek, az amcsik meg Nyugat-Európáén.

Ahogy Csurka mondta: Mennek a tankok, jönnek a bankok. Most már azok is nyakunkon vannak lassan 40 éve, ez most sokkal jobb? Egy frászt!

Ami azt illeti, az orosszal most jobban szót lehet érteni, mint a nyugati háborús héjákkal, meg a kutyájukkal, náci grinccsel itt a szomszédban.

2023. szept. 5. 15:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Csurka is hülye volt, ahogy te is. Grat. Egyébként csurka nem mellesleg ügynök is volt.
2023. szept. 5. 16:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Miért, talán nem jöttek a bankok? Attól még hogy ügynök volt, igaza lett.

Hülye meg te vagy.

2023. szept. 5. 22:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Csakhogy csurka (kisbetűvel) úgy állította be, mintha a bankok bejövetele rossz dolog lenne. Igen, egy bank bejövetele valóban rossz volt, de azt Orbán hozta be. Konkrétan az orosz kémbankra gondolok.

Nettó hazaárulás ez is önmagában, de ezen kívül számtalan más példa is van erre Orbán és társai részéről.

Csurka meg nem csak azért volt egy undorító gané, mert ügynök volt, csupán emiatt nem törnék pálcát senki felett, hiszen nem voltunk abban a helyzetben, hogy megítéljük őket, én legalábbis nem, és feltételezem, te sem. Azért volt gané, és érdemli meg, hogy mindenki csak ügynökként emlékezzen rá, mert ő ügynöközött a leghangosabban, és nem mellesleg nem állt ki magától, hogy hát igen, én ügynök voltam. Megjegyzem, ebből nagyon kevesen voltak, de legalább kussolt volna, és lapított volna a szarban, vagy még jobb, ha messze kerüli a közéletet, ahogy sokan tették.

2023. szept. 5. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!