Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vállalja majd a brüsszeli...

Vállalja majd a brüsszeli vezetés a felelősséget az Oroszország elleni szankciók sikertelenségéért?

Figyelt kérdés
Miközben a szankciók következtében Oroszország köszöni szépen még minimális növekedéssel is számolhat idén, addig Németország idén már jelentős gazdasági problémák elé néz és recesszióval számolhat, ami magával ránthatja az egész EUt.
2023. szept. 3. 18:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
35%

"#19:bezzeg ha az oroszok sikerekről beszélnek akkor hazudnak, meg az propaganda.

de ilyenkor ugye igazat mondanak :D"

Ne szerenék lemenni erre a szintre, remélem nem gond. A jegybank és a propaganda az két teljesen más univerzum nálunk is és náluk is. Attól, hogy nálunk a parasztreggeliben a főni győzelmi jelentéseket ad, addig az MNB jelentéseiben teljesen mást fogsz találni.

Ha utánajársz az orosz jegybank által kiadott első féléves jelentéseknek, akkor nagyon hamar rátalálsz hogy az kozmetikázva van és ezt is hamar meg lehet találni hol kozmetikázták.

A jegybank intézménye még a putyini Oroszországban is tiszteletben tartott a hatalom oldaláról, ugyanis ez garantálja az ország működését. A jegybanki adatokat még az oroszok sem hamisítják közvetlenül, náluk egy rendeletben korlátozta a pénzgüyminisztérium milyen adatot nem adhat ki a jegybank és ezeket nem is adják ki. Amit viszont kiadnak az teljesen valid.

Nem véletlenül találták meg a közgazdászok a jelentések kiadása után egy napon belül a könyvelési turpisságokat ( és ezek nem az orosz jegybankot hitetlenítik ).

A kérdező szerint viszont a jegybank hazudik.

2023. szept. 3. 22:55
 22/27 anonim ***** válasza:
64%

hát igen a te szinted az egekben van. mint a mobilkrematórium, mi?

akkor milyen szinten voltál?

2023. szept. 3. 23:10
 23/27 anonim ***** válasza:
49%

"hát igen a te szinted az egekben van. mint a mobilkrematórium, mi?"

Igen, azt benéztem, ahogy azt le is írtam. Egyszer láttam róla posztot a háború elején és annyira qrvára lényegetelen az események szempontjából hogy többet nem foglalkoztam vele, így azt sem tudtam hogy az kamu volt. Mea culpa.

De ha a jegybankra ennyi a válaszod az megnyugtató :D

2023. szept. 3. 23:15
 24/27 anonim ***** válasza:
Rossz neked ha ilyen dolgok adnak neked nyugodtságot 😄
2023. szept. 3. 23:37
 25/27 anonim ***** válasza:

Dehogy. Amíg a témában adott válaszomra csak ilyen hülyeséggel tudsz reagálni egy normális "cáfolat" helyett( és még más sem állt elő ilyennel), addig tudom hogy nem néztem be semmit, nem úgy mint a krematóriumot.

De azt becsülöm, hogy azt legalább megjegyezted, ezért fel is pontoztalak :)

2023. szept. 3. 23:45
 26/27 anonim ***** válasza:
De mikor fog már teljesen összedőlni oroszország? Már tavaly kellett volna a nagy jóslatok szerint, még mindig tart a háború és lassan év vége van. Pár banki adat nem meggyőző.
2023. szept. 4. 03:50
 27/27 anonim ***** válasza:
14# Ja, mekkora blamázs lenne az usának, hogy Afganisztán után ezt a hábit is kénytelen abba hagyni... :)
2023. szept. 4. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!