Fideszesek! A moszkvai dróntámadások, az orosz határon belüli szabotázsakciók és az orosz reptereken történő robbanások Putyin 3 napos tervében szerepeltek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 10:17
1/21 anonim válasza:
Nem. Ezeket Putyin ellenesek követik el.
2/21 anonim válasza:
Nem tudom, mert jelenleg nincs információnk arról hogy milyen terve volt/van Putyinnak.
Találgatások vannak.
Lehet az egész világot el akarja foglalni, lehet a régi szovjet határokat akarja visszafoglalni, lehet csak Ukrajnát, lehet csak egy részét stb.
Így az hogy moszkvai dróntámadások a valódi tervekbe szerepeltek-e, azt csak Putyin és a hozzá legközelebb emberek tudják megmondani.
Ők meg biztos nem fognak itt válaszolni neked.
Szóval a kérdésed megválaszolhatatlan!
3/21 anonim válasza:
Kérdező, ha be tudod másolni hol mondta Putyin hogy 3 naposra tervezte ezt a háborút adok 100 ezer fortintot!
Várom!
4/21 anonim válasza:
10.000 Ft-tal Én is beszállok, Engem is érdekelne.
5/21 anonim válasza:
1 millió Ft, ha megkapom a 3 napos tervet!
6/21 anonim válasza:
Erről még a Telex sem cikkezett, légy szíves egy linket róla... Köszi...
8/21 anonim válasza:
Szerintem nem szerepeltek, de ha balos lennék, akkor is így gondolnám. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Miért kell a fideszesekre kiélezni a kérdést?
9/21 anonim válasza:
" Miért kell a fideszesekre kiélezni a kérdést?"
Valakire kell fogni, Fletó már uncsi :)
10/21 anonim válasza:
miért a fideszeseket kérdezed te jószág?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!