Lehetséges, hogy Putyin, Erdogan, és Orbán kötöttek egymással egy titkos háromhatalmi egyezményt, hogy kölcsönösen segítik egymás revíziós törekvésiet?
#2 De miért nem lehetséges egyáltalán? A jelek erre mutatnak..
#5 Én nem vagyok liberális! Konzervatív, nacionalista elveket vallok, ezért örülnék neki ha tényleg létezne ez a háromhatalmi egyezmény!
És mi a szart csinálna Magyarország a Trianon előtti határaival?
Kapnánk szűk félmillió magyar mellé 4 millió szlovákot a felvidékkel, 1,2 millió magyar mellé 5 millió románt Erdélytől, a délvidék egészéről nem talátam pontos adatot, de Szerbiában elvileg 230 ezer magyar van, miközben Belgrád (Nándorfehérvár) önmagában 1,2 milliós város. Horvátországról meg már ne is beszéljünk, 16 ezer magyar egy 4 milliós országban.
Mert összeraknál egy kb 30 milliós országot, amiben 19 millió ember teljes egészében elutasítja, hogy magyarok kormányozzák őket. Ha az országod lakosságának a kétharmada el akar tőlwd szakadni akkor el fog.
Hogy akadályoznád meg? Vegyük csak a felvidéket. Visszacsatolódik, van egy 14 milliós országod, ahol egy tömbben él 4 millió ember, aki nem akar magyar lenni. Erőszakos áttelepe ítéssel elosztod őket, hogy ne tudjanak egységesen fellázadni? Jó, most akkor az ország minden településén kb 2:1 arányban vannak a magyarok és szlovákok. Elszakadni nem tudnak, asszimilálódni meg nem fognak, mert bőven elegen vannak, hogy megtartsák a nyelvüket és kultúrájukat. Plusz még jobban utálnak, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!