Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Biden kormányzása előtt...

Biden kormányzása előtt mennyire voltak jellemzőek az ehhez hasonló jelenetek Amerikában?

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 3. 17:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt hogy milyen mértékben.
2023. szept. 3. 18:03
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
Ezek a jelenségek már rohadt rég óta léteznek, csak most lehet ráállították a ruszki ügynököket hogy mindenhol ezekkel a videókkal árasszák el a netet.
2023. szept. 3. 18:08
 13/23 A kérdező kommentje:

Jaaa szóval libsi vagy. Így már értem az "érvelésedet".

Igen, köztudott hogy a világ minden problémájáról az oroszok tehetnek.

2023. szept. 3. 18:19
 14/23 anonim ***** válasza:
56%
Na már ki is ugrott a troll a bokorból...
2023. szept. 3. 18:21
 15/23 anonim ***** válasza:
56%
De ha én libsi vagyok akkor te gondolom egy agitprop fidesztálib.
2023. szept. 3. 18:22
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen jellemző hogy csak szélsőségekben tudsz gondolkodni. Nem lehet hogy egyik se vagyok?
2023. szept. 3. 18:27
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben szereplő videó Philadelphiában készült a Kensington avenuen és környékén. Maga Kensington már a 80-as évek óta komoly bázisa a keménydrogokat terjesztő helyi maffiáknak, már a '90-es évek elejről is találsz arról a környékről brutál gettó videókat.

A COVID idején durvult el nagyon a helyzet, abban a régióban a brutálisan magas drogfogyasztás és a lezárások együttese kitermelt rengeteg drogfüggő hajléktalant. A linkelt videó még egész lájtos, 2020-22 között igazi zombiapokalipszis videókat lehetett ott forgatni :D

Ez pl a Bident beiktatása előtti évben készült:

https://www.youtube.com/watch?v=1nZaNc-DZA0

De ezen felül több tucat videó van a Kensington ave-ről youtubeon.

Azért Amerika sem mindenhol ilyen, sőt Philadelphia sem de előfordulnak ilyenek.

Az a durva, hogy az ottaninál még mi a szociális hálónk is jobb és nálunk elképzelhetetlen, hogy ilyen látványosan ilyen méreteket öltsön a probléma. Philadelphia az kb akkora, mint Budapest. Nekünk is volt Hős utcánk, nálunk is durván tolták a butító cuccokat, de olyan nem fordult elő hogy egy 2+km-es útszakaszt teljesen elborítsanak a hajléktalan drogzombik :D

2023. szept. 3. 18:30
 18/23 A kérdező kommentje:

Értem, szóval inkább a környék olyan. Bár Kaliforniából is láttam már rengeteg ilyen videót.

Sajnos a COVID lezárások biztos hogy sokkal több gondot okoztak, mint amennyi hasznot és pontosan ez volt a céljuk vele.

2023. szept. 3. 18:45
 19/23 anonim ***** válasza:

"Sajnos a COVID lezárások biztos hogy sokkal több gondot okoztak, mint amennyi hasznot és pontosan ez volt a céljuk vele."

Ez így nettó butaság. Ha megnézed a hajléktalanok számának alakulását:

[link]

még mindig jóval kevesebb, mint 10-15 évvel korábban. Nyilván látványos, amikor egy 350 milliós országban összefújja a szemetet a szél ( ahogy nálunk is a nagyvárosokban több a hajléktalan), de azt érdemes hozzátenni hogy nálunk közel háromszor annyi hajléktalan van lakosságarányosan, mint amennyi az USAban.

2023. szept. 3. 18:56
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem csak a hajléktalanokra gondoltam, nagyon sokféle más problémát szültek az értelmetlen kényszerlezárások. Millióknak mentek tönkre az üzleteik stb

Mindezt egy nátha miatt

2023. szept. 3. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!