A mai nemzetközi és külföldi politikában hogyan lett mindenki náci? Tudtommal a nácik Adolf Hitler vezérletével elbuktak 1945-ben. Mégis mai napig mindenki nácizza a másikat.
Mert egyrészt fogalmuk sincs a fogalmak jelentésével, másrészt ennyire futja az agyi kapacitásból.
Ezen még gondolkodni sem kell, mára egy univerzális közhely lett, nekik mindig és mindenütt megállja a helyét, bárkire rá lehet mondani, aki nem ért egyet velük.
Ennyire egyszerű az egész.
Szerintem különbséget erdemes tenni a nácinak titulált hazafi.
És az autoriter kormányok hatalomvagyó emberek hazafisság állarca mögött.
Godolom azért erősödik a széljobb mindenhol mert európa bután kezelte a bevándorlást.
Ha lett volna egy minimális józan eszük akkor ezt tették volna
-jöhet az egész világ, bevándorolhat...még afrikaból is...feltéve ha 30 evestől fiatalabb hajadon nő.
És ennyi a kritérium.
De ez, hogy 99%ban fiatal férfiak özönlöttek be, arasztottak el eu országokat logikus és kiszámítható eredményt hozott.
De erdemes összevetni az ideális bevándorlást a nem ideálissal.
Ideális pl hogy ukrajna határán csak nő meg gyerek jöhet át.
Plusz ők európai keresztény emberek.
A nyelvet és egy minimális kultúrális különbséget leszámítva nincs különbség.
Ezert nincs is probléma velük.
"A nyelvet és egy minimális kultúrális különbséget leszámítva nincs különbség.
Ezert nincs is probléma velük."
Akkor te még nem sok ukránt láttál.
6.
2 és fél évet dolgoztam velük, plusz a baratnőm is ukràn. Szóval de. Van rálàtásom.
7: akkor te szerencsés vagy, mert én a 6-ossal értek egyet.
vagy kamuzol :)
Egy általános szitokszó lett. Úgy mint a rasszista.
Mindegy, hogy valaki milyen érdek mentén , tapasztalatok alapján cselekedik, nyilatkozik, védekezik, akinek ez nem tetszik nacit vagy rasszisták kiált. Vagy antiszemitának minősít.
Ha valakire ráragasztják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!