20 év EU tagság után hogy-hogy meg se közelítjük az EU-s béreket?
40.
Csak èpp nem mindegy az arány.
Az unióba tartozó munkavàllalók 95%a tagja szakszervezetnek/munkaskamarának.
Mo n meg a munkavállalók 3%a tagja szakszervezetnek.
Ki a felelős???
A rengeteg adócsaló (szóval Te is!), a Mészáros és társa Bt, Gyurcsány az okvetlen, a kib....ott ellenzéked, a k---va stadionok, há' meg az Orbán, nyilván és a Fidesz! Ki más?
A fejed tetejére is állhatsz Te is, meg az ellenzék is most is meg akkor is, ha egyszer nem lesz ellenzék, na meg a Fidesz is meg Orbán is, akkor sem lesz Magyarországon nyugati bér és életszínvonal... Hogy jut ilyen eszedbe? Az egész kib.... történelmünk a felelős ezért, a felmenőink, meg azok akik végigb....tak minket a történelem során, lehet sorolni a csupa rossz lépést, és OK, abban tényleg van igazság, hogy tulajdonképpen a magyar is felelős, a lakosság, mert okosban megoldani dolgokat azt k....ra tudunk (ez mind a kasszából van kivéve, és tesszük ezt azzal a jelmondattal, hogy mé' hát a másik az meg mit el nem "lopik", ahhoz képest én... hol vagyok?). Ne gondold már hogy szaros pár év Gyurcsány meg Bajnai kormány, no meg a pufajkás öntelt tróger vagy éppen a Fidesz 12 éve a felelős azért, hogy nincs nyugati béred Magyarországon! Nem szophatod be ezt a f....ságot!!!! Aki köröket vert rád, azt nem tudod beelőzni, sőt utolérni sem! Ahhoz az kell, hogy nála történjen valami fatális hiba! Gondolom én attól nem leszel boldog, hogyha úgy érjük el a nyugati béreket, hogy a nyugati bér süllyed a magyar bérek szintjére... Vagy egyenlőség minden áron? Mert akkor üdv a szabadkőművesek klubjában! :D
Mert ha nem, akkor izgatottan figyeld mit csinál a főnök, mert ha igaza van és új világrend épül és ráérzett valamire és jó helyre teszi termetes valagát, akkor abból még akár tényleg lehet valami kedvedre/kedvünkre való (és nem az, hogy megb...ák, Te perverz!) úgyhogy lehet, hogy valamit tud az öreg, de lehet, hogy megint visszafele sül el a dolog, hááát az mondjuk többször történt meg velünk a történelem során, úgyhogy értem én azt is, aki aggodalmaskodik. Nagyon rég volt olyan, hogy utoljára próbálkoztunk valami merészet behúzni! Néha azért muszáj próbálkozni, ha tényleg ez a célkitűzés, ami nálad is, hogy itt "nyugati bér" legyen, de helyesebb úgy fogalmazni, hogy az életszínvonal javulásában kiugrás legyen.
Ja a bicikli út... f...om! Az kimaradt az elejéről, na most már mindegy!
Mert nincs egységes bérminimum az Unió területén.
De nem baj, mert jogom van férfiként szülni. Csak biológiai okok miatt nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!