Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Prigozsint miért ölette meg...

Prigozsint miért ölette meg Putyint, ha már kibékült vele és afrikába küldte felszabadítani?

Figyelt kérdés

Már többször is találkozott Putyin Prigozsinnal a lázadása óta, amit a CIA úgy mondta, hogy egy színjáték volt, hogy katonákat telepíthessenek Belorussziába. Most pedig azt hiszem afrikába küldte felszabadítani őket. Erre meghal

Mindenki arról beszél, hogy ez putyin műve volt, de én kétlem. Nem volt indítéka. Biztos nem a CIA volt az ?

2023. aug. 24. 14:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%

"Ti komolyan beveszitek, hogy meghalt?"

Ahogy írtam is, én nem feltétlenül.

2023. aug. 24. 15:51
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizárt, hogy meghalt, viszont ez ilyen kicsit túl nyilvánvaló. Azt sem tartom teljesen kizártnak (( persze azt sem, hogy tényleg meghalt )), hogy ez csak egy színjáték volt. Eleve pont egy repülőt lőnek le, hogy utána nehezen, vagy ne is lehessen azonosítani a holttestet. Sok Putyin ellenest szimplán csak kilöktek egy ablakon, vagy megmérgezték, miért pont azt ölik meg úgy, hogy felismerhetetlen legyen a teste, aki a legnyíltabban ment szembe? Mi van, ha az is csak arra szolgált, hogy Putyin kiderítse, hogy kik azok akik hűek hozzá, és Prigozsint Putyin irányította, Szurovikint is leváltották, aki állítólag tudott Prigozsin tervéről. Ezután amit kb látták, hogy kik a hűek Putyinhoz és kik azok akik esetleg puccs oldaliak megegyeztek Prigozsinnal, átmanőverezték a Wagnert Fehéroroszországba, de azért, hogy példát statuáljanak úgy tettek mintha megölték volna Prigozsint, hogy azért a jövőben akik igazából lázadnának, azok kétszer is meggondolják. Prigo meg lehet valahol hesszel, a háború végén meg lerántják a leplet erről. Nem lepne meg egy ilyen megrendezett gyilkosság. Mi a bizonyíték arról, hogy tényleg meghalt azon kívül, hogy a neve szerepelt az utaslistán? Meddig tart felírni rá? Lehet nem is utazott senki a gépen, az utolsó pillanatban ejtőernyővel kiugrottak vagy robotpilóta vagy valami. Persze ez csak egy nevezzük összeesküvés elméletnek, de Nekem túl gyanús, hogy pont egy repülőgépen lövik ki ami után nem lehet azonosítani. Talán sose tudjuk meg az igazat.
2023. aug. 24. 16:06
 13/27 anonim ***** válasza:
79%

"Én sejnálom szegény muksót. Elvégezte amit rá szabtak. Felszabadította Bakmutot."

Felszabadította, igen... Valóságban a porig rombolta, a földdel tette egyenlővé.

2023. aug. 24. 16:34
 14/27 anonim ***** válasza:
24%

"színjáték volt, hogy katonákat telepíthessenek Belorussziába"

Eleve nem értem ehhez minek kellett volna színjáték. A háború elején is a fehérorosz kutyákon keresztül támadták Kijevet.

2023. aug. 24. 17:27
 15/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
53%
Afrikában olyan meleg van, mint a pokolban. És hát Prigó miért menne egy hitvány másolatba, ha tárt karókkal (:)) várja az eredeti is?
2023. aug. 24. 17:37
 16/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
90%
Nem lőtték le. Különleges leszállási műveletet hajtott végre. Különben is: Mr Prigozsin így szokott leszállni!
2023. aug. 24. 17:46
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a bajom az ilyen dolgokkal, hogy bármi is lehet :D

Lehet Putyin volt. De Putyin pont ezerféle módon el tudta volna intézni. Simán csak eltüntette volna, ahhoz nem kell repülőt lelőni.

Lehet pont a Putyin ellenesek voltak. Prigozsin eleve az orosz hadsereg vezérkara ellen lázadozott, ott meg hullottak a fejek. Lehet valaki ott állt bosszút.

2023. aug. 24. 17:52
 18/27 anonim ***** válasza:
5%
Hol a bizonyíték hogy Putyin volt, ha meghalt? Link esetleg van?
2023. aug. 25. 07:12
 19/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
96%

"Hol a bizonyíték hogy Putyin volt, ha meghalt? Link esetleg van?"

Ott van a "Soros intézte a migrációt" bizonyíték mellett. Nem láttad?

2023. aug. 25. 07:29
 20/27 anonim ***** válasza:

Aki lepontoz, az tényleg mesélje már el, miért kellene egy Putyin imázsát erősen romboló "színjáték" ahhoz, hogy a Wagner áttelepüljön Fehéroroszországba?

A háború elején is Fehéroroszországból indultak csapatok Kijev ellen. Ezek a tények. Ehhez nem kell színjáték.

Eleve simán lekövetik a harcmozgásokat nyugatról, színjáték ide vagy oda.

2023. aug. 25. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!