Prigozsint miért ölette meg Putyint, ha már kibékült vele és afrikába küldte felszabadítani?
Már többször is találkozott Putyin Prigozsinnal a lázadása óta, amit a CIA úgy mondta, hogy egy színjáték volt, hogy katonákat telepíthessenek Belorussziába. Most pedig azt hiszem afrikába küldte felszabadítani őket. Erre meghal
Mindenki arról beszél, hogy ez putyin műve volt, de én kétlem. Nem volt indítéka. Biztos nem a CIA volt az ?
"Ti komolyan beveszitek, hogy meghalt?"
Ahogy írtam is, én nem feltétlenül.
"Én sejnálom szegény muksót. Elvégezte amit rá szabtak. Felszabadította Bakmutot."
Felszabadította, igen... Valóságban a porig rombolta, a földdel tette egyenlővé.
"színjáték volt, hogy katonákat telepíthessenek Belorussziába"
Eleve nem értem ehhez minek kellett volna színjáték. A háború elején is a fehérorosz kutyákon keresztül támadták Kijevet.
Nekem az a bajom az ilyen dolgokkal, hogy bármi is lehet :D
Lehet Putyin volt. De Putyin pont ezerféle módon el tudta volna intézni. Simán csak eltüntette volna, ahhoz nem kell repülőt lelőni.
Lehet pont a Putyin ellenesek voltak. Prigozsin eleve az orosz hadsereg vezérkara ellen lázadozott, ott meg hullottak a fejek. Lehet valaki ott állt bosszút.
"Hol a bizonyíték hogy Putyin volt, ha meghalt? Link esetleg van?"
Ott van a "Soros intézte a migrációt" bizonyíték mellett. Nem láttad?
Aki lepontoz, az tényleg mesélje már el, miért kellene egy Putyin imázsát erősen romboló "színjáték" ahhoz, hogy a Wagner áttelepüljön Fehéroroszországba?
A háború elején is Fehéroroszországból indultak csapatok Kijev ellen. Ezek a tények. Ehhez nem kell színjáték.
Eleve simán lekövetik a harcmozgásokat nyugatról, színjáték ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!