Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Laborszökevény a koronavírus?

Laborszökevény a koronavírus?

Figyelt kérdés
A kínaiak mit fejlesztgetnek ilyen vírusokat?

2023. aug. 23. 14:51
A kérdező szavazást indított:
Véletlenül szökött meg a laborból.
Szándékosan engedték ki a laborból.
Nem laborszökevény. Vedd fel az alufólia sisakod kérdező!
17 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
52%
Eddig is létezett, csak megtalálta a módját arra hogy az embereket is megfertőzze. Innentől már rejtély hogyan is történt ez még.
2023. aug. 23. 14:53
 2/25 anonim ***** válasza:
31%
Nem kellett szöknie sehonnan, mert nem volt!
2023. aug. 23. 14:55
 3/25 DK-s ***** válasza:
83%

Emlékezz vissza arra, amikor Vuhan-ban kitört a járvány, és már akkor jelezték hogy világjárvány lesz.

Vagyis tudták hogy mi az.

És ezzel meg is válaszoltam a kérdést. Véletlenül elszabadult.

2023. aug. 23. 14:59
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
#3 Èn is simàn eltudom kèpzelni, hogy elszabadult. Vagy emberi mulasztàs miatt, vagy szándèkos gazembersègből.
2023. aug. 23. 15:12
 5/25 DK-s ***** válasza:
77%

#4-nek:

Szerintem ez "light-os" volt egy szándékos húzáshoz. Szerintem lett volna ott sokkal durvább is, mint a covid.

Valaki balfax volt.

2023. aug. 23. 15:16
 6/25 DK-s ***** válasza:
75%

Ismét #4-nek:

Egyébként 2004-ben Pekingben a SARS vírus is laboratóriumból szabadult ki, ez ma már köztudott, bizonyított.

Semmi alapja konteóval vádolni azokat, akik ezt feltételezik.

2023. aug. 23. 15:22
 7/25 anonim ***** válasza:
66%
Tudatos támadás volt a pánik kialakítására, hogy az emberek rohanjanak az ugyanazok által kínált megoldásért. Hogy aztán az majd megölje, megbetegítse őket max. 10 év alatt. Agenda30.
2023. aug. 23. 15:25
 8/25 DK-s ***** válasza:
30%

#7-nek:

Ez viszont már konteó.

Vagy nem.

Én nem oltattam, soha nem lehet tudni ... XD

2023. aug. 23. 15:27
 9/25 anonim ***** válasza:
71%
Nem oltattál. Konteós vagy. Meghaltál 2 éve.
2023. aug. 23. 15:30
 10/25 anonim ***** válasza:
19%

Bírom, hogy a coviddal kapcsolatban mindenki annyira okosnak képzeli magát, váltig állítanak bizonyos dolgokat olyan emberek, akiknek az IQ-szintjük valószínűleg még a 90-et is csak súrolják. Nem feltétlen rád célzok most ezzel kérdező, hanem úgy általánosságban mindenkire.

Tele van konkrétan a teljes Föld konteós b*rmokkal, akik a vadabbnál vadabb elveket vallják, ha covidról van szó. Miért fejlesztene ilyen vírust Kína? Mindig is volt covid, azt pedig fix, hogy nem szándékosan "engedték ki", mivel Kína még az USA-tól is jobban megsínylette a covidot gazdasági szempontok alapján, pedig kevesebben haltak meg Kínában.

Hozzáteszem ezek a nagy konteósok azzal sincsenek tisztában, hogy teljesen normális, hogy ilyen vírusok megjelennek. Nem az első a történelem során, nem is az utolsó. Konkrétan majdnem minden 100. évben van egy nagyobb vírus, emberi tényezőktől függetlenül.

Nem kell ennyire paranoiásnak lenni. Egyrészt k*rva gáz ez a hiszti (az emberiség olyan lett mint egy 12 éves kislány az első menstruációjánál), másrészt árt az egészségnek is. :)

2023. aug. 23. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!