Laborszökevény a koronavírus?
Emlékezz vissza arra, amikor Vuhan-ban kitört a járvány, és már akkor jelezték hogy világjárvány lesz.
Vagyis tudták hogy mi az.
És ezzel meg is válaszoltam a kérdést. Véletlenül elszabadult.
#4-nek:
Szerintem ez "light-os" volt egy szándékos húzáshoz. Szerintem lett volna ott sokkal durvább is, mint a covid.
Valaki balfax volt.
Ismét #4-nek:
Egyébként 2004-ben Pekingben a SARS vírus is laboratóriumból szabadult ki, ez ma már köztudott, bizonyított.
Semmi alapja konteóval vádolni azokat, akik ezt feltételezik.
#7-nek:
Ez viszont már konteó.
Vagy nem.
Én nem oltattam, soha nem lehet tudni ... XD
Bírom, hogy a coviddal kapcsolatban mindenki annyira okosnak képzeli magát, váltig állítanak bizonyos dolgokat olyan emberek, akiknek az IQ-szintjük valószínűleg még a 90-et is csak súrolják. Nem feltétlen rád célzok most ezzel kérdező, hanem úgy általánosságban mindenkire.
Tele van konkrétan a teljes Föld konteós b*rmokkal, akik a vadabbnál vadabb elveket vallják, ha covidról van szó. Miért fejlesztene ilyen vírust Kína? Mindig is volt covid, azt pedig fix, hogy nem szándékosan "engedték ki", mivel Kína még az USA-tól is jobban megsínylette a covidot gazdasági szempontok alapján, pedig kevesebben haltak meg Kínában.
Hozzáteszem ezek a nagy konteósok azzal sincsenek tisztában, hogy teljesen normális, hogy ilyen vírusok megjelennek. Nem az első a történelem során, nem is az utolsó. Konkrétan majdnem minden 100. évben van egy nagyobb vírus, emberi tényezőktől függetlenül.
Nem kell ennyire paranoiásnak lenni. Egyrészt k*rva gáz ez a hiszti (az emberiség olyan lett mint egy 12 éves kislány az első menstruációjánál), másrészt árt az egészségnek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!