Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Feloldaná az USA azt a titkosí...

Feloldaná az USA azt a titkosítást, amiből kiderül honnan származik a COVID. Ez azt jelenti mesterséges eredetű?

Figyelt kérdés
A CNA jelentése szerint az Egyesült Államok képviselőháza pénteken egyhangúlag megszavazta, hogy Avril Haines nemzeti hírszerzési igazgatót kötelezzék a koronavírus eredetére vonatkozó információk titkosításának feloldására. [link]

2023. márc. 13. 17:47
A kérdező szavazást indított:
igen. Mesterséges
talán
nem. Természetes folyamat eredménye
17 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom milyen eredetű, meg még rajtam kívül sokan.
2023. márc. 13. 17:50
 2/11 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
87%
Nem értem hogy egyikből hogy jőn a másik?
2023. márc. 13. 18:01
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
A jenkik nyilván a kínaiakat fogják vádolni, eddig is ezt tették, ez nem jelent semmit.
2023. márc. 13. 18:34
 4/11 anonim ***** válasza:
40%

Rengeteg virológus elmondta már, hogy a természetben nem előforduló komponensekből épült fel ez a fajta vírus.

De eleve ez a szaglás és ízlelés teljes elvesztése hetekre hónapokra természetes vírusnál egynél sincs.

2023. márc. 13. 23:30
 5/11 anonim válasza:
10%

4

Persze, mert nem szoktak a vírusok átlépni a vér-agy gáton. Ezért különleges ez.

2023. márc. 15. 10:43
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező,te minden médiahazugságot elhiszel?Ha azt mondják,hogy tobzoskavírus,akkor elhiszed,ha azt mondják,hogy laborvírus,akkor elhiszed,de nem hiszed el,hogy nincs is semmiféle covid.Mi lenne,ha kicsit elkezdenétek gondolkodni?Akkor rájönnétek,hogy a virológia egy áltudomány.Az emberek mérgezés miatt betegedtek meg és ezt az egészet rá lehet fogni valami vírusnak elnevezett tüskés izére,ami soha nem létezett és nem is fog létezni.
2023. márc. 15. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
A pöcörö teszt sem arra van,hogy valami kanuvid "vírust" keresgessenek vele.Durva,hogy ezt a globális szinten letolt óriásátb@szást mennyien bekajálták.
2023. márc. 15. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen azt. Mért, te azt hitted van ilyen a természetben?
2023. jún. 16. 18:45
 9/11 anonim ***** válasza:
8! Tudod amikor egy újonnan kialakult vírusról beszélünk az addig nem volt.
2023. jún. 16. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem volt járvány, kitalálták az egészet, ha lett volna nekem is el kellett volna kapnom, de nem kaptam el. Nem is oltattam be magam, az a sok ember az ijedtségtől betegedett meg, és az oltásoktól, mert állandóan a TV-t nézték, én TV-t sem nézek, rám nem volt hatással a propaganda.
2023. jún. 18. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!