Feloldaná az USA azt a titkosítást, amiből kiderül honnan származik a COVID. Ez azt jelenti mesterséges eredetű?
Figyelt kérdés
A CNA jelentése szerint az Egyesült Államok képviselőháza pénteken egyhangúlag megszavazta, hogy Avril Haines nemzeti hírszerzési igazgatót kötelezzék a koronavírus eredetére vonatkozó információk titkosításának feloldására. [link] 2023. márc. 13. 17:47
A kérdező szavazást indított:
igen. Mesterséges
talán
nem. Természetes folyamat eredménye
17 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem tudom milyen eredetű, meg még rajtam kívül sokan.
2/11 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nem értem hogy egyikből hogy jőn a másik?
3/11 anonim válasza:
A jenkik nyilván a kínaiakat fogják vádolni, eddig is ezt tették, ez nem jelent semmit.
4/11 anonim válasza:
Rengeteg virológus elmondta már, hogy a természetben nem előforduló komponensekből épült fel ez a fajta vírus.
De eleve ez a szaglás és ízlelés teljes elvesztése hetekre hónapokra természetes vírusnál egynél sincs.
5/11 anonim válasza:
4
Persze, mert nem szoktak a vírusok átlépni a vér-agy gáton. Ezért különleges ez.
6/11 anonim válasza:
Kérdező,te minden médiahazugságot elhiszel?Ha azt mondják,hogy tobzoskavírus,akkor elhiszed,ha azt mondják,hogy laborvírus,akkor elhiszed,de nem hiszed el,hogy nincs is semmiféle covid.Mi lenne,ha kicsit elkezdenétek gondolkodni?Akkor rájönnétek,hogy a virológia egy áltudomány.Az emberek mérgezés miatt betegedtek meg és ezt az egészet rá lehet fogni valami vírusnak elnevezett tüskés izére,ami soha nem létezett és nem is fog létezni.
7/11 anonim válasza:
A pöcörö teszt sem arra van,hogy valami kanuvid "vírust" keresgessenek vele.Durva,hogy ezt a globális szinten letolt óriásátb@szást mennyien bekajálták.
8/11 anonim válasza:
Igen azt. Mért, te azt hitted van ilyen a természetben?
9/11 anonim válasza:
8! Tudod amikor egy újonnan kialakult vírusról beszélünk az addig nem volt.
10/11 anonim válasza:
Nem volt járvány, kitalálták az egészet, ha lett volna nekem is el kellett volna kapnom, de nem kaptam el. Nem is oltattam be magam, az a sok ember az ijedtségtől betegedett meg, és az oltásoktól, mert állandóan a TV-t nézték, én TV-t sem nézek, rám nem volt hatással a propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!