Ensz egyik békefentartoja,nyugdijba akkarna menni,akkor külső segitsékel vagy saját maga kell kérvényeznie kérelmet hogy nyugdijba menjen ensztöl?
Figyelt kérdés
1.009/16770 unamil szabadság kérelem az mi?
2.honnan lehet tudni valaki ensz egyik békefentartojának adjaki magát hogy igazat mond vagy csalo az iletö?
3.ensz emberei videohivásban beszélhetnek irodában,táborban?
4.fényképet csinálhatnak magukrol vagy telefonhivás ,videohivás szabaf nekik ha rokonnal vagy párjukal akkarnak beszélni?
2023. aug. 23. 08:54
1/3 A kérdező kommentje:
Olyannal találkoztam akivel maximum irunk semmi több ,akkartam videohivást de odani szabályzat tiltja .
Hülyeséget úgy sem fogok csinálni mert ,saját magának kéne kérnie,szerintem .
Parancsnoka mail cimét megadta oda irjsk kérjem xy enkedjék gyorsitot szabadságra,nyugdijba.
2023. aug. 23. 08:58
2/3 A kérdező kommentje:
Aki enszel kapcsolatos dolgokban jártas ,tapasztalt tleltudná magyarázni ,ensz hogy történek dolgok ha valski nyugdijba menne ,leszerelne ensztöl?
2023. aug. 23. 08:59
3/3 anonim válasza:
Az ENSZ-nek nincsenek békefenntartói. Vagyis vannak, de azok az egyes ENSZ tagállamok katonái, akiket kölcsönadtak erre a célra. De továbbra is az adott állam katonái. Ergo a saját országuk, a saját hadseregük szabályai vonatkoznak továbbra is rájuk nyugdíj tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!