Az hogy Ukrajna lassan szétlövi Moszkvát drónokkal bizonyíték arra az orosz hadsereg tehetetlen és elfogják veszteni a háborút hamar?
Igen. Pár hét múlva az ukrán hadsereg már farkasszemet fog nézni Kim Dzsong Unnal is Vlagyivosztoknál a határon.
Ezt csak a legnarancsködösebb moszkoviták tagadják
Teljesen értelmetlen a kérdés mivel szó sincs arról, hogy Ukrajna lassan szétlőné Moszkvát. Volt néhány sikeres dróntámadás és ha jól emlékszem a hírekre néhány orosz áldozat de ez egy értelmezhetetlenül kicsi szám egy ~13 milliós városnál.
Két példa arra, hogy milyen egy szétlőtt város:
Mielőtt akkor most kiderül, hogy én putyinbérenc vagyok és a fidesztől kapom a fizetést sajnos muszáj leírnom, hogy ezt nem azért írtam mintha az oroszoknak drukkolnék hanem azért mert ritka ostoba a kérdés.
Jól fizet a liberális média az ilyen hülyeségekért? :D
"lassan Szétlövi Moszkvát"... :D :D Ezzel a tempóval legalább 5 évszázadig eltartana nekik, hogy a tizedében kárt okozzanak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!