Miért játssza egy fekete színésznő Hófehérke szerepét? A WOKE őrület újabb provokációja?
Nem rég még azért kapta a Disney a kritikát, mert a „A kis hableányt” egy fekete csaj játssza.
Most pedig bejelentik, hogy a Hófehérkében is fekete lesz a főszereplő.
Nem vagyok rasszista, a színésznővel egyáltalán nem lenne bajom… csinos meg minden. De azért basszus. Komolyan hófehérke? :D
Ilyeneket nyilatkozik az új hópihe:
„a filmet politikailag korrekt módon frissíteni kell, és az eredetit elavultnak nevezte.”
Ugye törpék is vannak az eredeti műben… na az újban lehet nem lesznek „a kisnövésű emberek közösségeivel is konzultálnak a film készítése közben”
Az eredeti Hófehérke és a hét törpe rendezőjének fia szerint szégyen, amit a cég művel:
„Egyre újabb woke dolgokat találnak ki, amikkel én egyáltalán nem tudok azonosulni, sőt, egyenesen sértőnek találom, amit néhány klasszikus rajzfilmmel csinálnak." – tette hozzá. "Egyáltalán nem tisztelik azt, amit apám és Walt csinált, szerintem mindketten forognának a sírjukban, ha látnák, mit műveltek az alkotásaikkal."”
Nem fekete a csaj, hanem latin.
Nem kell nézni. Én ezt teszem. Te meg én mint nézők, mint közönség, ezzel tudjuk kinyilvánítani nem tetszésünket. Nem nézzük, nem posztolunk róla, nem kattintunk rá a róla szóló cikkekre, nem vesszük meg a hozzá kiadott árukat.
Tudod mit jelent a WOKE?
"tudatában van a fontos társadalmi tényeknek és kérdéseknek, és aktívan figyelemmel kíséri azokat (különösen a faji és társadalmi igazságosság kérdéseit);"
Szóval ezzel a kérdéseddel te magad vagy a legnagyobb WOKE-ista.
az egész elő szereplős remake-eket nem szeretem. nem lattam belőlé egyet sem, bar az is igaz, hogy felnőtt férfiként nem is en vagyok a cél csoport
amugy nem neger lesz a foszereplo, de igy sem feher a bore mint a ho :)
Nem azért hófehérke, mert a rassza fehér. Nem "árjafajocska" a címe.
Kimázolják a színésznőt fehérre és kész.
Vagy szerinted melyik színész lenne alkalmas?
Azért, mert ében fekete:D
Szőkének kellene tán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!