Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért játssza egy fekete...

Miért játssza egy fekete színésznő Hófehérke szerepét? A WOKE őrület újabb provokációja?

Figyelt kérdés

Nem rég még azért kapta a Disney a kritikát, mert a „A kis hableányt” egy fekete csaj játssza.

Most pedig bejelentik, hogy a Hófehérkében is fekete lesz a főszereplő.

Nem vagyok rasszista, a színésznővel egyáltalán nem lenne bajom… csinos meg minden. De azért basszus. Komolyan hófehérke? :D

Ilyeneket nyilatkozik az új hópihe:

„a filmet politikailag korrekt módon frissíteni kell, és az eredetit elavultnak nevezte.”

Ugye törpék is vannak az eredeti műben… na az újban lehet nem lesznek „a kisnövésű emberek közösségeivel is konzultálnak a film készítése közben”

Az eredeti Hófehérke és a hét törpe rendezőjének fia szerint szégyen, amit a cég művel:

„Egyre újabb woke dolgokat találnak ki, amikkel én egyáltalán nem tudok azonosulni, sőt, egyenesen sértőnek találom, amit néhány klasszikus rajzfilmmel csinálnak." – tette hozzá. "Egyáltalán nem tisztelik azt, amit apám és Walt csinált, szerintem mindketten forognának a sírjukban, ha látnák, mit műveltek az alkotásaikkal."”

2023. aug. 22. 14:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Fideszestől várod, hogy felismerje az alap színeket? Túl sokat kérsz..."

Nem vagyok Fideszes (Mi hazánkos se). Aki nem ért egyet a woke bolondsággal még nem fideszes.

Ez a csaj nem illik a hófehérke szerepbe. Igenis fehér embernek kellene játszani, nem valami kolumbiai félvérnek. Csak bosszantani akarják a népet ezzel (ami sikerült is).

2023. aug. 22. 16:04
 12/20 A kérdező kommentje:
#10 Jogos. Az kellett volna még, hogy transznemű is legyen, ne csak fekete.
2023. aug. 22. 16:05
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
2023. aug. 22. 16:05
 14/20 anonim ***** válasza:

"#10 Jogos. Az kellett volna még, hogy transznemű is legyen, ne csak fekete."

Újra felteszem a kérdést: Mi alapján gondolod feketének a szóban forgó színésznőt?

2023. aug. 22. 16:15
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Már miért kellene fehérnek játszania?

A színészet lényege, hogy szerepet játszunk.

Mikor óvodás voltam Hupikék törpikék voltunk a farsangon.

Én Hami voltam, mégis ugyanolyan sapkám volt, mint a többi törpnek.

Én mondtan az óvónőnek, hogy hát de Hami ő más, neki kukta sapkája van.

Erre ennyit mondott az óvónő

"Akkor csináld meg te a jelmezt"

xD

Végül is minek elveszni a részletekben. . .

2023. aug. 22. 16:30
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Hófehérke

HÓfeherke

H Ó fehérke

Bőre fehér mint a hó és nem bőre olyan mint a latyak

2023. aug. 22. 16:33
 17/20 anonim ***** válasza:
21%
@16 Na jó, de kevés albínó színésznő van
2023. aug. 22. 16:39
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
Jenna Ortega jobb lett volna a szerepre. Bár ha van esze, ilyen biztosan bukó produkciónak a közelébe se megy.
2023. aug. 22. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:
61%

Egyértelműen ideológiailag vezérelt szereposztás történt.

Viszont, ami a vicc még, hogy a gonosz királynőt játszó színésznő - Gal Gadot -, aki a történet szerint irigyli Hófehérke szépségét, ezerszer gyönyörűbb a főszereplőnél. xD

2023. aug. 22. 18:27
 20/20 anonim ***** válasza:
37%
A Disney birodalom mára a filmipar legnagyobb politikai szarkavarójává lett, ráadásul tönkrevágnak mindent amihez csak hozzányúlnak.
aug. 29. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!