Ha a szovjetunió ellen jött létre a nato aminek tagja volt ukrajna is akkor nem védeni kellene az ellenséget hanem felfegyverkezni ellene?
Onnan, hogy 1991. december 8-án a Oroszország, Fehéroroszország, és Ukrajna elnöke közös határozatot fogadott el a Szovjetunió megszüntetéséről. Így a Szovjetunió papírforma szerint is megszűnt létezni. Azonban megállapodást kötöttek egy teljesen új államforma létrejöttéről, a Független Államok Közösségéről.
Ukrajna csak 2014-ben jelentette be a kilépési szándékát, és a folyamat eltartott 2018-ig.
De nem csak ez van, hanem még az atomfegyverekről és más tömegpusztítókról szóló egyezmények is erre a három államra vonatkoznak, mert ezekben van több - kevesebb potenciál.
Ukrajna az 5000 atom robbanófejet örökölt meg, amelyet egy huza-vona után végül nagy nehezen visszaszolgáltattak, és bánják is, hogy hagyták végrehajtani ...
2018-ig Ukrajna a FÁK tagja volt, egyértelműen jogutódnak számított, de nem csak a FÁK-szerződés / tagság létezik, hanem még vannak a fegyverzetkorlátozási és leszerelési egyezmények, amiket aláírt a Szovjetunió, és az abból kiváltakra is automatikusan vonatkozik.
Vagy nem ?
17.
Én mondtam, hogy titeket fognak törölni és nem a kérdést, amit szeretnétek!
Azt hittétek majd törlik a kérdésemet miattatok, mert nektek nem tetszik?
Ez nagy bukó nektek!
18.
"akkor is ha megtudja senki nem ejreni mit is te kérdezni akarni"
Igen! Ez érthető! Pffff
És még ti beszéltek helyesírásról
Én mondtam, hogy ne kötekedjetek velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!