Ukrajnában a háború kellős közepén tényleg most az a legfontosabb, hogy tereket és utcákat neveznek át, szobokat döntögetnek le és címereket cserélgetnek?
20.
Amikor a Fityisz nevezte át a volt komcsi utcákat, akkor visított a baloldali tábor. Most hirtelen mégis "jó dolog" lett az átnevezősdi? Gerinc nyista?
16:52: mint például a Moszkva-teret? :DDDDDD
A Lenin, Münnich, Kun Béla, stb. közterek átnevezésében szerintem összpárti egyetértés volt. Lehet, hogy neked nehéz addig visszaemlékezni, de attól még ez az igazság.
22#
Pontosan.A Moszkva tér átnevezése teljesen felesleges volt.
A többi, ha nem tűnt volna fel politikai ,ideológiai töltetű elnevezések voltak,egy olyan rendszerből, ami illegitimmé vált.
Ha te pldául Maxim Gorkij,vagy Lev Tolsztoj tér vagy utca átnevezésére szavaztál volna,akkor csak gratulálni tudok,mert nem tudsz különbségeket tenni fontos dolgokban!!
Az összpárti egyetértés Ukrajnában!!
Ha ha ha..
Röhög a vakbelem.
Ugye most arról az ukrajnáról beszélünk,aki még külföldi vonatkozásokban is rögtön nekiront mindenkinek,aki esetleg nem úgy látja a helyzetet mint ök!!
El tudom képzelni a máshangú ukrán ellenzéket!!Már ha nem valami pöcegögörben van az összes!!
22.
Emlékezésből neked se jár csak maximum egy gyenge-elégséges, mert 2010-ig szépen felsorolod a hibákat, de ami előtte volt "az már érvényét veszítette".
Szerintem a komcsi szobrok és a sarló-kalapácsok eltüntetése Ukrajnában teljesen helyes lépés. Az írókról, művészekről elnevezett utcák elnevezése már túlzás. De a jelen helyzetben nem rovom fel nekik.
Az összpárti egyetértést a magyarországi komcsi hősök eltüntetésére értettem, Ukrajnától függetlenül.
27.
És akkor még nagyobb pusztulat lesz az az ország, mint most. Zelenszkij lelép, amint lehet.
Ha csak ténylegesen ukrán dolgok maradnak ott, akkor éhezésre felkészülni.
Na megvolt a napi demokrácia adag is. Kis érzékenyítéssel.
Lehet aludni. Álmunkat a Tö Jueszéj őrzi.
Milyen jó is.
Reggel go Meki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!