Ugye hogy jobb volt amikor a gyakori konteósai még 911-el meg az ufókkal tolták a sületlenségüket itt? Nem pedig a vírussal meg az oroszbarátságukkal kapcsolatban.
Vagy inkább arra, hogy válaszoltam a kérdéseire, erre ő neki állt azt bizonygatni, hogy a CCTV és a fényképek is hazugságok, mert ő nem hiszi el.
Ez nem vélemény kérdése fiam, a bizonyítékok magukért beszélnek.
nem láttam a kérdésben bizonyítékokat, más kérdésről van szó?
én megjegyezném hogy a történelmi képek hamisítása már a 2. vh-s fotókra is igaz volt. meglepően jó minőségben.
és a mostani háborúban is sok fake hír, kép stb volt.
Azért, mert a fényképek és felvételek erősen változó minőségűek.
A CCTV az egy 144 / 240 pixeles valami, értékelhetetlen.
Fényképek között is akadnak mind gyengusz minőségűek, és jók is, de azok fényképek, nem pedig mozgókép-felvétel.
Mennyire megy neked ezek a fotók alapján a helyszínre képzelni egy összetört utasszállító gépet ?
Úgy repült bele az utasszállító, hogy az előtte elhelyezett köztéri lámpaoszlopokat nem tarolta le ? Meg sok mást ?
Ha elfogadod az amerikai kormány álláspontját, akkor nem lesznek kérdéseid, nem kell bizonyítékokat keresgélned, mert birtokában leszel a mindenkor helyes válaszoknak. Ha nem fogadod el, akkor rágódhatsz rajta, amíg nem hoznak törvényt a 9/11 tagadásról is, és mehetsz a sittre, halmazatilag, mert újonnan a Kreml propagandája ez is :)
Hogy mennyire elborította egyesek agyát a russzofóbia ?
Miért tarolta volna le? Nem értem, miért kellett volna annak olyan szögben becsapódnia? :D A CNN tudósításán jól látszanak VIDEÓN a darabok, hogy te mit akarsz a képpel teljesen mindegy.
A videón pedig látható a repülő.
Szerinted mi történt? Bezuhant egy reptilian, vagy mi?
"Ha elfogadod az amerikai kormány álláspontját, akkor nem lesznek kérdéseid, nem kell bizonyítékokat keresgélned, mert birtokában leszel a mindenkor helyes válaszoknak. " Mire keressünk bizonyítékot? Halott téma, csak az ilyen őrültek pörögnek még mindig rajta. Ráadásul én le sem szarom 9\11-et, te voltál felháborodva, hogy "akkor még jóban voltak az oroszokkal", én pedig elmagyaráztam neked, hogy miért volt érdeke BÁRMIKOR is konteokat terjeszteni az oroszoknak. Szarok a 9\11-edre, mert ez még a konteok között is az abszolút legalja szerintem a laposfölddel együtt.
"Hogy mennyire elborította egyesek agyát a russzofóbia"
Senki sem ruszofób, elmagyaráztam neked, hogy a 80%-a a konteoknak onnét ered. Tény. A 9\11-ed meg sem említettem amúgy, te álltál neki vergődni. Neked van amerika fóbiád, nem?
Nem is a lámpaoszlopok a legnagyobb kérdés, hanem hogy a repülő miért nem túrta fel a pázsitot. Szerinted egy Boeing 757-essel lehet 10 vagy 5 méteren repülni, úgy, hogy ne érintsék idő előtt a földet, és csapódjanak be ?
Vagy a kiömlő kerozin is miért nem rendezett nagyfokú égést ?
Szerintem egy BGM-109-es Tomahawk is beleszállhatott a Pentagonba.
" Halott téma, csak az ilyen őrültek pörögnek még mindig rajta. "
Nem is én hoztam fel a Pentagon témáját, a franc nem foglalkozik vele 2023-ban, a kérdezőnek címzed, mi a gondja - baja - búja - bánata, hogy 911-ezik.
" én pedig elmagyaráztam neked, hogy miért volt érdeke BÁRMIKOR is konteokat terjeszteni az oroszoknak "
Jó tudni, hogy aki megkérdőjelezi a hivatalos álláspontot, az csakis orosz konteót olvasott.
" a konteok között is az abszolút legalja szerintem a laposfölddel együtt. "
Hogy jön ide a Laposföld ?
A laposföld az mitől összeesküvés-elmélet ? Az tudomány-tagadás.
Amúgy a laposföld legnagyobb hívei a Pünkösdi Karizmatikus Keresztények, tőlük sarjadt ki az egész, és azok is orosz ügynökök ?
" Neked van amerika fóbiád, nem? "
Az USA-val, mint országgal nincsen bajom, és az egyszerű benzinkutas Joe-val / iskolai tanár Jane-el nincs semmi bajom, és az amerikai zászlóval sem, csak az amerikai politika nem tetszik nekem.
Na végre a pentagon hoax. Dzseffá végre a régi színedben tündökölsz. Féltem hogy csalódni kell benned, de
Nem.
"Az USA-val, mint országgal nincsen bajom, és az egyszerű benzinkutas Joe-val / iskolai tanár Jane-el nincs semmi bajom, és az amerikai zászlóval sem, csak az amerikai politika nem tetszik nekem."
Na, érdekes. Szóval amikor a KGB munkájáról beszélek akkor ruszofóbiám van, de te neked nincs USA fóbiád, mert a kormány. Anélkül, hogy belemennék a hülye konteodba, nem kéne elgondolkodnod azon, hogy mennyire nyomod itt a szar kognitív torzításaid? Vagy észre sem fogod venni, hogy mennyire tolod a kettősmércét, és nem akarod megérteni, hogy miről van szó?
Számtalan bizonyíték van arra, hogy az a repülő bizony oda baszódott. Kínaik is szolgáltattak ilyet. DE te Kis Pista rájössz a turpisággra onnan borsodból, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!