Ugye hogy jobb volt amikor a gyakori konteósai még 911-el meg az ufókkal tolták a sületlenségüket itt? Nem pedig a vírussal meg az oroszbarátságukkal kapcsolatban.
# Molyember
" Nagyon erős átfedés van az oroszbarátok és a vírustagadók között. Valószínű, hogy ugyanaz az orosz dezinfó tehető felelőssé mindkét esetben. "
Én az orosz érveket és narratívát valósnak, többé - kevésbé elfogadhatónak érzem, ugyanakkor nem vagyok sem vírustagadó, sem oltásellenes, megvan az alapoltásom (kettő), akkor erre mit lépsz ? :)
Mi köze van a Kreml-nek a 911-hez ?
Amikor pl. az érdekelt, a világon nem volt Orosz - Ukrán / USA ellentét.
De jó tudni, hogy biztos abban is Putyinnak van a keze.
17
Az oroszok dezinformálása egészen a 80-as évektől bizonyítottan létező jelenség. Keress rá "operation infektion".
Az oroszoknak már a 911 idején is bőven érdekében állt az, hogy a nyugat polgárai ne bízzanak a vezetésben, sőt, ha lehet semmiben. Instabil nyugat nekik jó.
Vakon, feltétlenül kell bízni a kormányzatban ?
Pl. 911 kapcsán senki nem súgott a fülembe semmit, csak magamtól kételkedek.
A kettő ikertorony összeomlása elfogadható, de a harmadik az mitől omlott össze ?
És a Pentagonnál mi csapódott be ? Unalmas szabad óráimban láttam nem egy repülőkatasztrófás dokut, ahol utasszállító zuhant le, a földet szépen feltúrta a géptörzs, a szárnyak, és azok is darabokra estek, addig a Pentagonnál meg hogy lehet leírni a környezeti károkat ?
És mi lett 911 következménye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!