Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szólsz hozzá, hogy végre...

Mit szólsz hozzá, hogy végre kiderült, mi okozza az ukrán ellenoffenzíva kudarcát?

Figyelt kérdés
[link]

2023. aug. 3. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Én eddig is tudtam, hogy a gyomokkal van a baj, ebben semmi újdonság nincs.
Na, ezt már én sem hiszem el, szerintem más okok vannak ott.
A brit tudósok ismét hozták a formájukat, tényleg viccesek.
10 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Igen, a cigi túl forró, a pálinkától folyton berúgok, a kávétól meg nem tudok aludni. Azok a rohadt bokrok meg akadályoznak a mozgásban.
2023. aug. 3. 18:11
 2/18 anonim ***** válasza:
40%
Egyre szánalmasabb az amerikai propaganda :D
2023. aug. 3. 18:32
 3/18 anonim ***** válasza:
41%
Az egész nyugati propi eléggé szánalmas. A nagy híres nátót leverték mint a szart, aztán most magyarázzák a bizonyítványukat.
2023. aug. 3. 18:39
 4/18 anonim ***** válasza:
50%
Sejtettem, hogy ilyesmi van a dolog mögött. Ha sikerül lekaszálniuk ezeket a méhlegelőket (amelyek inkább nagyvárosokba valók), akkor Putyinnak vége, és ezt ő is tudja. De 50 éven belül biztos meghal.
2023. aug. 3. 18:49
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Na latjátok! Lehet kaszálást vállalni hrivnyáért, nem kell tovább ríjnotok, hogy csóringerek vagytok.
2023. aug. 3. 19:30
 6/18 anonim ***** válasza:
11%

"Egyre szánalmasabb az amerikai propaganda :D"

Milyen amerikai propaganda? Ez orosz propaganda, nem látod, hogy oroszhireken jelent meg? Szerinted mióta jelentet meg az usa az oroszhireken bármit is? Egyébként sem értem, hogyan sikerült beemelned ebbe a képletbe amerikát, az oldal orosz, és britekről ír, akik meg - orosz állítólagosan - ukrajnáról írnak. Hogy kerül ide az usa? Ma már ne igyál többet, még megárt.

2023. aug. 3. 23:33
 7/18 anonim ***** válasza:
80%

6: [link]

egyáltalán ne zavarjon hogy ezt a brit védelmi minisztérium osztotta meg a twitterjén... neked már inni se kell hogy kiderüljön az agyi kapacitásod köbgyök mínuszban van.

lehet úgy néz ki ennyit érnek a műholdfelvételek meg a hőkamerák?

2023. aug. 4. 00:28
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
@7 És a britek mióta amerika te szerencsétlen?
2023. aug. 4. 00:35
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

[link]

Ministry of Defence 🇬🇧

"DefenceHQ is the official corporate news channel of the UK Ministry of Defence."

London UK

gov.uk

az UK🇬🇧 az az United Kingdom, azaz egyesült királyság, azaz a britek te szerencsétlen...

jó hogy sík hülye vagy és okoskodsz

2023. aug. 4. 00:42
 10/18 anonim ***** válasza:
41%
na mi van 8-as? nagyon eldugultál
2023. aug. 4. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!