Támogassa az EU Ukrajnát további 50 milliárd euróval vagy ne?
2023. júl. 30. 12:40
A kérdező szavazást indított:
Adjunk még több pénzt az ukránoknak!
Ne adjunk nekik még több pénzt!
40 szavazat
1/16 anonim válasza:
Erre az állóháborúra teljesen felesleges. Inkább mostmár valamiféle egyezmény kellene. És nem, nem vagyok oroszpárti. Elítélem az orosz agressziót is de az összes megszállt területet úgy se tudják felszabadítani. Az ellentámadás eddig teljes kudarc. Lehet folytatni ezt a háborúsdit 3 hónapig, fél évig stb. De áttörő sikerre senki nem számít már.
2/16 anonim válasza:
Az oroszokat támogassuk.Arra mehet az 50 milliárd.Az ukránoknak xart se adnék.
3/16 anonim válasza:
Nem kell azokat támogatni. Szerintem is inkább az oroszokat kéne.
4/16 anonim válasza:
Az európai unió büszke tagjai vagyunk (no jó , leszámitva az itt tobzódó hazaáruló náci patkányokat). Márpedig ha ebből, ésa történelmi tapasztalatokból indulunk ki, csak a halott orosz a jó orosz. És ez minden pénzt megér.
5/16 anonim válasza:
Csak is az orkrán-pártiak adakozzanak a jövőben!
6/16 anonim válasza:
Nem Ukrajnát támogatjuk, hanem hogy ne az agresszor győzzön, és ne legyünk határosak az orosz barbárokkal.
7/16 anonim válasza:
Felesleges. Ha már ilyen sok pénze van az uniónak és feleslegesen szórja a nagy semmire. Nekem is adhatna belőle pár milliárdot.
8/16 anonim válasza:
Utalják rögtön zelenszkij kajmán szigeteken vezetett számlájára.
Ezzel megelőzhetünk egy csomó felesleges adminisztrációt és hazudozást.
Ígyis úgyis oda kerül a pénz akkor csináljuk hatékonyan.
9/16 anonim válasza:
szerintem az igennel szavazók nem biztos hogy felfogták hogy ez az ő pénzük is
10/16 anonim válasza:
"szerintem az igennel szavazók nem biztos hogy felfogták hogy ez az ő pénzük is"
Mást sem fognak fel, nem csak ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!