A nyugat miért nem hagyta, hogy Oroszország legyőzze Ukrajnát?
Valószínűleg már egy éve véget ért volna a háború ha a nyugati államok nem bekkelik ki Ukrajnát. Nem igazán értem, hogy miért nem engedhették ezt. Mi hasznuk származik abból, hogy Ukrajnát háborúban tartják?
Hallottam ilyeneket, hogy csak az USA és más rivális országok az orosz befolyást akarja gyengíteni de szerintem az Egyesült Államoknak Kína az ellensége, a többi résztvevő állam meg leginkább üzletel mindkét féllel egyformán, tehát az hogy Ukrajnától vagy a már orosz kézen lévő ukrán területekről veszik meg ugyanazokat a termékeket az szerintem mindegy lett volna az ő szempontjukból.
Ez a humanitárius része nekem gyenge, hiszen a közelmúltban is folytatott Oroszország háborút mind Grúziával, mind Csecsenfölddel (igaz, az Oroszország része), mind Ukrajnával 2014-ben. Ezek közül egyiknél sem merült fel, hogy esetleg be kellene avatkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!