Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi történt, hogy orosz propaga...

Mi történt, hogy orosz propaganda elérte már a nyugati hírportálokat is?

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

[link]

Az első képek tanúsága szerint az ukrán erők komoly veszteségeket szenvedtek.

Ismét június elejeihez hasonló felvételek érkeznek majd a térségből az elkövetkező napokban.

2023. júl. 27. 09:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

De talán a New York Times-ról már hallottál:

After Suffering Heavy Losses, Ukrainians Paused to Rethink Strategy - The New York Times

[link]

2023. júl. 27. 12:58
 12/25 A kérdező kommentje:

Én a magyar hírportálokat olvasom, és ott azt veszem észre hogy sokszor le se hozzák vagy valami kis 2-3 soros cikkbe említik a kudarcot, de főcímekbe, nagy szalagcímekbe, meg olyanokat írnak hogy még az ukrán propaganda is elégedetten csettintene rá.

Ez miért van?

2023. júl. 27. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
62%

Csak mert Portfoliót idéztél, itt van néhány cikk tőlük, ahol láthatod a címeket az elmúlt hetekből:

Felvételek: csúnyán szétverte az ukrán tankokat az orosz sztárfegyver - Portfolio.hu

[link]

Ukrajna legmodernebb páncélosa is odaveszhetett a sikertelen zaporizzsjai roham során - Portfolio.hu

[link]

Putyin: az ukrán ellentámadás kudarcot vallott - Portfolio.hu

[link]

Ukrán lap: megroppant az ukrán hadsereg morálja, egyre elkeseredettebbek a katonák - Portfolio.hu

[link]

Dübörög az orosz támadás, kisöpörték az ukrán erőket Torszkéból - Portfolio.hu

[link]

2023. júl. 27. 14:36
 14/25 A kérdező kommentje:

A végén még igaza lesz a 3as hozzászólónak!

"A portfolio régóta tolja az orosz vonalat is."

A többi hírportálnál viszont nem találtam ilyen híreket.

2023. júl. 27. 14:55
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Dehogynem, csak nem tudsz keresni, de többet nem keresek neked, láthatóan nem tudod rendesen használni a netet:

Világ: Máris felfüggeszthetik az igazán még be sem indult ukrán ellentámadást | hvg.hu

[link]

Felfüggeszti és átgondolja Ukrajna hadvezetése az ellentámadást | 168.hu

[link]

Telex: Az ukránok elismerték, hogy „nem túl gyors” az ellentámadás

[link]

2023. júl. 27. 15:00
 16/25 A kérdező kommentje:

Én ezeket olvastam, de ebbe semmi komoly hír nincs.

Mind a három ukrán kommunikáció volt, egyik sem orosz.

2023. júl. 27. 15:26
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

Vicces vagy kérdésfeltevő.

Ahogy a 13-as 15-ös és még előtte írja a tényeket úgy hátrálsz ki.

Először nyugati hírportálokat írsz, majd amikor két jeles nyugati hírportált belinkelt akkor azt írod hogy nem olvasol idegen nyelvűeket. Már ezzel megdőlt a kérdésed, mert nyugatiakról kérdeztél.

Majd amikor portfolio cikkeket linkel akkor azt írod a többi hírportálnál nem találtál ukrán támadás sikertelenségről szóló cikkeket.

Majd amikor más magyar "ellenzéki" hírportált is belinkelnek akkor azt állítod hogy ezekben semmi komoly sincs.

Tipikusan beböffentettél valamit és mikor lépésenként megcáfolják akkor mindenre van valami megjegyzésed hogy ez igaz de... végén kiderült hogy blöff volt a kérdésed és a magyar sajtó ugyanúgy beszámol az ukrán ellen- offenzíva sikertelenségéről is 8 példát linkeltek így kapásból.

Köszönöm de tényleg annak aki utánajárt és linkelgetett innen is, hogy nem maradt a hamis kérdés igazságnak beállítva!

2023. júl. 27. 17:17
 18/25 anonim ***** válasza:
91%

Azért ez így elég röhejes.

Kérdező: Ilyesmit nem hoznak le a nyugati híroldalak. Fúj, propaganda!

Válaszolók: Dehogynem, tessék egy példa!

K: Persze, mert ez valami jelentéktelen kis cikk amit senki se olvas. Sehol máshol nem hozzák le, mert fúj, prooaganda!

V: Dehogynem, tessék egy másik példa!

K: Na jó, de én igazából magyar oldalakra gondoltam, mert azok a mocskos propagandisták.

V: Akkor tessék, magyar példák!

K: Na jó, de ez csak egy híroldal, az összes többi nem hoz le ilyen cikkeket, mert mocskos nyugati propagandát tolnak csak.

V: Dehogy is, tessék példák más magyar híroldalakról is.

K: Hát de... ööö... hát de mocskos nyugati propaganda, fúj!

2023. júl. 27. 17:25
 19/25 A kérdező kommentje:

#17; 18

Én nem mondtam hogy az nyugati propaganda.

Azt mondtam hogy maga Zelenszkij mondta el ezeket a híreket, amiket írt utoljára három példat.

Ő meg amit mond ha jó, ha rossz evidens hogy lehozzák.

Ebben én nem látok újat.

A portfóliónál orosz forrásra hivatkoztak, na ez ami nagyon ritka a nyugati hírportáloknál.

Egy az egybe ukrán forrást hozzák le megerősítés nélkül.

A portfólió lehozta az orosz forrást is, de itt már odaírták hogy fenntartással kell kezelni.

Nem tudom sikerült e megérteni, ennél lentebb már nem tudok ereszkedni. Most még olyan lehetőségem sincs hogy elbábozom :D

2023. júl. 27. 17:43
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

Ezzel kezdted, hogy értetlenkedtél hogy hogyan hozhatnak le nyugati hírportálok olyasmit, amit te orosz propagandának állítasz. Majd folyamatosan hazudoztál a nyugati hírportálokról, és mindahányszor megcáfoltak. Erre még most, ennyi sorozatos lebőgés után is próbálsz itt okoskodni?

Ennyit rólad...

2023. júl. 27. 17:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!