Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Politikai okok miatt lesz a...

Politikai okok miatt lesz a Twitterből X?

Figyelt kérdés

#Twitter #közösségi oldal #Elon Musk #X X #Is it smart to be a ‘stupid genius’ like Elon Musk?
2023. júl. 25. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Én valakinek az asperger szindrómáját érzem a háttérben. S(pace), (T)E(sla), X. Hahaha sex.
2023. júl. 25. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, Musk szeret néha játszadozni a cégei nevével, a Tesla modellek nevei is összerakva a "s3xy" szót hozzák ki.
2023. júl. 25. 11:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel változott a háttérben a twitter, ezt most a nevében is megmutatják a változással, ennyi.

Hogy bejön vagy sem, az a jövő kérdése. nekem tetszik ez a logo, de ez lényegtelen, nem használom a twittert és nem is szeretném. de persze ez is a jövő kérdése. :)

2023. júl. 25. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Twitterből egy szemétdomb lett az utóbbi egy év alatt, már nem is méltó ehhez a logohoz
2023. júl. 25. 12:12
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

#4 Szemétdomb? Arra gondolsz, hogy kirúgták a cenzorokat és már nem a neked tetsző vélemények zárt buboréka, hanem mindenki elmondhatja benne amit akar, akkor is ha az neked nem tetszik?

Igen, az lett.

Fáj, mi? Remélem nagyon fáj!

2023. júl. 25. 12:24
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
Mivel Muszkos Eloné, így megteheti. Bármennyire is fáj egyeseknek.
2023. júl. 25. 12:33
 7/13 anonim ***** válasza:
18%

#6 Azt bírom, hogy amikor a facebook döntéseiről volt szó akkor mindig azzal jöttek, hogy az egy magántulajdonú cég, azt csinálnak amit akarnak, a szabályokat el kell fogadnia a használóinak.

Amióta Musk megvette a twittert azóta bezzeg SZÁMUKRA már még sem olyan szent és sérthetetlen a magántulajdon és felháborító, hogy Musk azt csinál a tulajdonával amit akar nekik meg be kell tartaniuk a szabályokat. :)

2023. júl. 25. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
17%
Pontosan, ahogy leírtad! 🙂
2023. júl. 25. 12:55
 9/13 anonim ***** válasza:
22%

7# te azt hiszed hogy valami széljobber fertő lett a twitterből?

Bár az már nem twitter hanem valami hulladék.

X

Ez annyira kreatív.

2023. júl. 25. 13:07
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

#9 Nem, én nem hittem ilyet, ezt te találtad csak ki. semmi ilyet nem írtam.

de azért jellemző, hogy "széljobber" szerinted az ha másféle vélemény is megjelenik egy közösségi oldalon nem csak az ami neked tetszik és amit eddig a cenzorok ott engedjek megjelenni.

2023. júl. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!