Ha Németország és a nyugat rohad, akkor ez miért van? Német autó a legtöbb ember álma pl: Merci, Audi, BMW. Plusz legyártották a legmodernebb harckocsit a Leopárdot. Az oroszok meg rozsdás vasakkal szenvednek Ukrajnában is.
Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 20:07
11/24 anonim válasza:
Nekem jó lenne egy új audi, vagy egy merci is, nincsenek nagy igényeim. Közel húsz éves autóm van, de nem nagyon van pénzem lecserélni.
Lehet, ha hasonló munkakörben született németként, tehát nem vendégmunkáskén a rohadó németországban élnék, nem lennének ilyen problémáim.
12/24 anonim válasza:
Becsületes ember nem vesz BMW-t.
13/24 anonim válasza:
Ezt amúgy én sem értem. Van egy vérfideszes ismerősöm, persze a Nyugat rohad szerinte. De azért Hitlerwagennel (VW) jár meg Németországba megy síelni. Ahelyett hogy Volgával menne az Urálba síelni, mint a többi moszkovita.
14/24 anonim válasza:
Amúgy ja a nyugati autók még hagyján, de nyugati termékek, nyugati nyaralások és a többi. Harsogják hogy így a migráncsok úgy a migráncsok azt ők is rohannak oda.
15/24 anonim válasza:
Katasztrófa turizmusról nem hallottál ?
16/24 anonim válasza:
#15 Igazad van, van aki szeret veszélyesen élni. Manapság az állampapírba fektetés a menő náluk.
17/24 anonim válasza:
10: melyikre gondolsz? a leggyakoribb autó az opel ami német, a második a suzuki ami japán
18/24 anonim válasza:
erkölcsileg rohad, nem anyagilag.
19/24 anonim válasza:
#18 Erkölcsileg ugyanúgy rohad a Kelet is, csak fű alatt.
20/24 anonim válasza:
1# Ja a jó fizetés mellé magasabb árak is vannak.
pl: egy lakás semmivel nem olcsóbb németbe mint itthon sőt drágább is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!