Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szolsz hozza, hogy az...

Mit szolsz hozza, hogy az oroszok mar a nyugdijasokat sorozzak be a seregbe?

Figyelt kérdés

[link]

Felemeltek az oroszoknal a tartalekosok felso korhatarat 55 evre. 55 eves nyugdijkozeli katonakkal akar Oroszorszag haboruzni? Ennyire nincs mar kit a frontra kenyszeriteni Oroszorszagban?

2023. júl. 18. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Van bőven fiatal, de nem akarják hogy akik nagyvárosba raknak (moszkva, szentpétervár) besorozzák őket, mert akkor fellázadnak az oroszok, a kis falvakbol fogják besorozni az embereket.
2023. júl. 18. 23:20
 2/11 anonim ***** válasza:
55%

Erről mikor akartál beszámolni?

[link]

Korhatár nélkül mindenki mehet az ukrán hadseregbe

Infostart

2023. júl. 18. 23:22
 3/11 A kérdező kommentje:

@2

Koszonom a hozzaszolasod, de ez a kerdes most nem az ukranokrol szol, hanem az oroszokrol.

2023. júl. 18. 23:24
 4/11 anonim ***** válasza:
38%

3.

Úgy tudom egymással harcolnak,

( elnézést hogy most tudtad meg csak!)

szóval nagyonis lényeges!

2023. júl. 18. 23:31
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

#4: De akkor sem az volt a kérdés, mint amire válaszoltál.

Kérdező, azt szólom hozzá, hogy nem fogok az oroszpártiak szintjére süllyedni, akik már egy éve azt hangoztatják, hogy már gyerekeket meg vakokat soroznak be Ukrajnában. Szerintem mindkét országnak vannak még tartalékai.

2023. júl. 19. 00:37
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

"Ennyire nincs mar kit a frontra kenyszeriteni Oroszorszagban?"

Egyelőre a tartalékosokat sem hívták még be, csak azokat, akiknek volt már valamilyen harci tapasztalatuk korábban. A cikkben egyébként leírják, hogy egyrészt bizonyos esetekben egészen 70 éves korig behívhatóak azok, akik ezt korábban vállalták, másrészt ez nem jelenti az azonnali besorozásukat és tartalmaz egy átmeneti időszakot is. Szóval nincs szó nyugdíjas katonák frontra kényszerítéséről, de ezt a forrásként használt cikkben is leírják, elég lett volna azt elolvasnod.

2023. júl. 19. 01:51
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Azt, hogy hazudsz, 55 éves messze nem nyugdíjas.
2023. júl. 19. 05:54
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Kemény... Ott legalább nem pofáznak, hogy "Én, egyedül én építettem fel a fél-, ha nem is az egész országot", hanem mennek a kedves vezetőjüket védeni idős korukban is.
2023. júl. 19. 06:31
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
Ha a négynégynégy írja, akkor biztos így van 🤡
2023. júl. 19. 08:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Így alapozzák meg az orosz nyugdíjemelést! Kevesebb nyugdíjjas, nagyobb nyugdíj ! Nehogy Orbán is átvegye... persze Ő "békepárti" , attól még szeret "adni" megoldja hogy kissebb legyen a kedvezményezettek száma..
2023. júl. 19. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!