Mit érdemelne ez a kamionsofőr?
a kamionosnak a késés igencsak fel van számolva, hallottam erről, meg biztos van valaki aki pontosabban megmondja, jobban ismeri a szakmát. ahogy korábban is írták a rendőrök mujáskodnának egy sort.
nagyon kíváncsi lennék hogy te hogy reagálnád le ezt, ha olyan helyzeted lenne hogy nem késhetsz stb. mert nagyon látszik hogy a kamionos ellen vagy a tüntetőkkel egyet értesz és nem akarsz semlegesként tekinteni az ügyre/felekre.
23-as: ezzel a logikával fel lehetne azokat is menteni, akik hirtelen felindulásból ölnek.
Egy késés nem arányos azzal, hogy elüt valaki embereket. Az arányosság elvéről hallottál már? Vagy te simán átgázolnál másokon (szó szerint), hogy ne érjen anyagi kár? Én biztosan nem tennék ilyet. Azzal van a nagy baj, akiben egyáltalán felmerül, hogy egy konfliktust mások elgázolásával oldjon meg. Én semmilyen jogsit nem adnék neked.
A kommentek alapján riasztó, hogy mennyi potenciális gyilkos szaladgál a társadalmunkban.
Az se vall logikus gondolkodásra, miszerint azt hiszed, én egyetértek ezekkel a hülye aktivistákkal. De ezek a klímaőrültek is emberi lények, elgázolni őket se lehet.
Azt hiszem, te és többen meg lennétek elégedve, ha visszahoznák a középkori igazságszolgáltatást a felnégyeléssel meg hasonlókkal, mert vérszomjasak vagytok.
túlzol.
csodálkozni kéne hogy valaki kifekszik az úttestre és elütik? nemár!
aki kifekszik egy kamion elé, ne lepődjön már meg hogy hajánál fogva elrángatják, vagy elütik. ő feküdt oda, vállalja a következményeket.
lehet hogy ez a sofőr is nem tudni hányszor türelmes volt amikor ilyen aktivistákkal találkozott, lehet emiatt a munkájában hátrány érte miattuk, ami még bevállalt és most lett tele a hócipője, ezt nem tudhatjuk.
ez egy olyan ügy aminek nem tudni pontosan a hátterét, csak egy részét.
a médiától nem ez az első hogy áldozatnak állít be valakit, pedig pl mindkét fél felelős.
de én nem is beszéltem arról hogy jótette', mindkét felet hibásnak tartom.
ha valaki tegyük fel igazat ad a kamionosnak, attól még nem "potenciális gyilkos"
és még mindig igazságtannak tartom hogy az átlagembert akadályozzák az ilyen szektásak.
"ha visszahoznák a középkori igazságszolgáltatást a felnégyeléssel meg hasonlókkal" szerinted.
gyermekgyilkosok, idősökhöz betörő és őket félholtra verők, stb stb stb esetében nem is lenne baj.
"nagyon kíváncsi lennék hogy te hogy reagálnád le ezt, ha olyan helyzeted lenne hogy nem késhetsz"
Késni fogok, vagy kockáztatok egy emberi életet? Én inkább késnék.
#26: na hát a sofőr meg úgy döntött hogy elüti, ennyi.
Fura hogy senki se reagál egy régebben írt kommentre, hogy miért azt szívatják aki nem tehet róla semmit, az akinek meg dolga lenne cselekedni azzal nem foglalkoznak...
Kitüntetést, dícséretet, fizetésemelést, és hasonló pozitív dolgokat.
Elég ebből a sok mocskos sötétzöldből, akik a globalista elittől nem kevés pénzt kapnak a cirkuszaikért. Sortűz elé kéne állítani az összeset.
a kommenteket végigfutva, mindenki a kamionost támogatja.
ezek szerint a németek mind "gyilkos hajlamúak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!