Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Javult már a helyzet az orosz...

Javult már a helyzet az orosz ukrán háborúban?

Figyelt kérdés
Nem trollkodni akarok, de pár hónapja kiköltöztem külföldre, és olyan mintha egy szanatóriumban lennék. Élek mint Marci hevesen, nem nézek híreket, a francia lázadásokról is anyámtól értesültem.

2023. júl. 14. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Melyik országba költöztél? És honnan?
2023. júl. 14. 22:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Magyarországról Németországba.
2023. júl. 14. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Javult. Már alig van kapor hamarosan végük.
2023. júl. 14. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
27%

"Magyarországról Németországba."

Uhh. Az egy szarfészek.

2023. júl. 14. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

4,

A germánság a mindenkori tűéles logika bajnoka!

2023. júl. 15. 01:29
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

"Uhh. Az egy szarfészek."

Sokan szeretnének ám egy olyan szarfészekben élni! Bárcsak Mo. is egy olyan szarfészek lenne.

2023. júl. 15. 11:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ezen vitatkozni kellene, én direkt nem vettem figyelembe a kommentjét. Én úgy gondolom, hogy mindenki ott kaparja ki a gesztenyét magának ahol akarja, és ahol tudja. Rosszindulatú emberekkel nem foglalkozom. A másik meg nem ez a kérdés lényege, hogy hol élek.
2023. júl. 15. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolok: ha még mindig tart a háború, és még mindig naponta százak-ezrek halnak meg feleslegesen, akkor nem javult a helyzet. Az, hogy esetleg kevesebben halnak meg, az még csak legfeljebb is részsiker.

Teljes háború mentesség vagy legalább egy (be is tartott) fegyverszünet jelent javulást, de még akkor sem pótolhatóak az értelmetlenül elhunyt szeretteink vagy a szétlőtt és földig rombolt házaink

Ez igaz mind a kb 10 jelenleg zajló háborúra a világban.

2023. júl. 17. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Majd akkor fog javulni, ha Ukrajna elbukott. Oroszok tudatosan nem rohanják le az országot napok alatt pedig lenne rá megoldásuk. USA szándékosan tolja Ukrajnát, mert így megnehezíti az oroszok dolgát, amivel kicsit gyengítik a hadsereget harckocsi, fegyver és ember téren is, valamint ilyenkor virágzik a legnagyobb biznisz a födlön ami a fegyvergyártás. Oroszországot Ukrajna nem fogja leverni soha, kivéve ha jön az USA ide de akkor már kitörtnek tekinthetjük a 3. világháborút is. Tehát az meg katasztrófa lenne, ráadásul akkor berágna igazán az orosz a tóbbit meg a történelem elmeséli.
2023. júl. 18. 07:56
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

nézd meg a képet és mondd meg

2023. júl. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!