Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szavazás! Szeretnétek a...

Szavazás! Szeretnétek a brüsszeli vezetés által erőltetett illegális migránsok betelepítését?

Figyelt kérdés

Szeretnétek, ha évek múltával családegyesítéssel és szaporodással milliós muszlim és néger kolloniák és NO GO zónák alakulnának ki Magyarországon?

BLM és MLM mozgalmak törnének zúznának, ha valamelyik ellen fel mer lépni a rendőrség...

2023. júl. 12. 20:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
Nem. Én csak Orbán Viktor által ránk kényszerített migránsokat szeretném.
2023. júl. 12. 23:11
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
Itt inkább kivándorlás van.
2023. júl. 13. 06:27
 13/23 anonim ***** válasza:

Kijártam az általánost és tudtommal az illegális az törvénybe ütköző. A brüsszeli vezetés ha behozná törvénybe a betelepítést, akkor az kicsit ellentmondásos lenne, hogy egy törvénybe ütköző dologra szabnának ki egy törvényt. Illegális migráns az, amelyik mindennemű papírok nélkül illegális úton lépi át a határt. Szerintem azokat a határőrök eddig is elfogták és nem engedték be. Te szerintem a legális, papírokkal rendelkező migránsokra gondolsz Kérdező, mert ha sz illegális migráció nem zavarná Brüsszelt, akkor mi szükség lenne az embercsempészekre, ha amúgy papírok nélkül is át lennének engedve a határon? Miért kockáztatná sok migráns az Életet, hogy megfullad egy konténerben és miért fizetne ezért?

Én nem hallottam olyanról, hogy bármelyik európai ország engedélyezné az ILLEGÁLIS migráns áradatot, hisz akkor nem is lenne illegális, ha engedélyezve van.

De javíts ki, ha tévedek kedves mensa tagos iskolázott Kérdező!

2023. júl. 13. 08:45
 14/23 A kérdező kommentje:

Bámulatos, hogy az igenek győztek!

De akkor a migráns zónákat kéretik Szeged és Hódmezővásárhely körzetében létrehozni és persze a habzó szájú pestiek se maradjanak ki!

Had tudják meg az elvtársak milyen az amikor szembe jön a valóság!

2023. júl. 13. 10:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Hadd* Általános iskola...
2023. júl. 13. 10:13
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát itt a bibi!

Hogy bizony illegális és bizony törvénybeütköző és mégis hozzák őket a kiskapukon!

2023. júl. 13. 10:25
 17/23 anonim ***** válasza:
39%

Hol? Mutatnál erre példát? Kb 2015 óta riogatnak mindenkit a migráns áradattal. 8 éve. Én egy migránst sem láttam azóta. Pláne nem illegálist.

Felőlem amúgy letelepedhetnek, ha el tudják fogadni a helyi kultúrát és törvényeket, és nem sunyi módon akarnak belopakodni. Mindemellett akik például Franciaországban huligánkodnak, gyújtogatnak, függetlenül attól, hogy illegális-legális migránsok, vagy törzsgyökeres franciák, nyilvánosan kéne a kezüket levágni!

2023. júl. 13. 10:31
 18/23 A kérdező kommentje:

"Én egy migránst sem láttam azóta. Pláne nem illegálist."

Magánügy! Nem rám tartozik.

2023. júl. 13. 10:58
 19/23 anonim ***** válasza:

Te tettél fel erről kérdést. Téged érdekelt, hogy ki hogy viszonyul a migráns kérdéshez, és viszonyulni valamihez csak tapasztalatok révén tud az Ember. Én nem tapasztaltam semmilyen migráns áradatot, se Tőlük származó atrocitást, ezáltal Engem aztán baromira hidegen hagy, ha egy rendezett okmányokkal, kultúrába beilleszkedni tudó migráns lesz a szomszédom.

Ha meg nem tud beilleszkedni, annak meg legyen retorziója! De beilleszkedni nem tudó egyéneket nem kell külföldről importálnunk, magyarok, cigányok, angolok, franciák, németek, zsidók, kínaiak között is akadnak.

De aki meg be tud illeszkedni attól ne vegyük el ezt a jogot csak azért, mert van aki meg nem tud beilleszkedni. Csak attól vegyük el ezt a jogot, aki nem tud, de az meg származástól legyen független! Aki nem tud beilleszkedni, az takarodjon a g*cibe, függetlenül attól, hogy hol született, milyen nyelvet beszél.

2023. júl. 13. 11:04
 20/23 A kérdező kommentje:

Pontosan!

Magánügy hogy te mit tapasztalsz és egy másik dolog a valóság.

Ha nem vagy képben az aktuális eseményekkel, hát van jobb dolgom is mint hogy veled vitatkozzak! Ennyi!

2023. júl. 13. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!