Putyin rendszere megdönthető belülről?
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 12:17
1/13 anonim válasza:
Az utóbbi napok tapasztalatai alapján igen.
Persze kérdés hogy jobb vagy rosszabb lesz e a következő.
2/13 anonim válasza:
Na ez, amire valószínűleg ő maga sem tudja a választ. Az ilyen maffia államokban bármikor menekülés közben tarkón lőheted saját magad. A személyes védelem az egyetlen, amiben bízhat.
3/13 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem észre nincs félni valója Putyinnak még jelenleg bőven vannak akik megvédik ha baj lenne.
2023. júl. 4. 12:28
4/13 anonim válasza:
Nincs olyan rendszer ami nem megdönthető. Lásd az egykori román rendszert, pár nap alatt belülről dőlt be a titkosrendőrség és a totális kontroll ellenére. Előbb-utóbb, így vagy úgy de minden rendszernek vége lesz.
5/13 anonim válasza:
#3 A bőven erős túlzás. Sok a talpnyaló, de ha süllyed a hajó bizony ők is menekülni fognak talpnyalás helyett.
7/13 anonim válasza:
Ha nem is lenne megdönthető, majd dől magától mikor Putyin meghal. 20-30 év nagyon maximum és vége.
8/13 anonim válasza:
Igazából a Prigozsin ügy megmutatta, hogy a látszat ellenére milyen gyenge Putyin rendszere. 25000 lázadó katona lazán végigmasirozott 1000 km-t Oroszország területén, úgy hogy Putyin csak pár helikoptert tudott rájuk küldeni, aztán le is lépett a fővárosból.
A háborút nézve gondoltam hogy Oroszország nem túl acélos már, de ilyet álmomba se hittem volna, hogy ennyire gyenge. Putyin kb bármikor megbukhat.
9/13 anonim válasza:
Á dehogy, a moszkovitáknak ő az új Hitler aki örökké él s az eszméje meghódítja majd a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!