Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy míg nemzeti beállítottságú szakértők (Földi László, Nógrádi, Georg Spötle, Horváth József) már 2015-ben megmondták, hogy a muszlim illegális bevándorlók nem fognak integrálódni...?

Figyelt kérdés

...Nem fognak integrálódni és csak idő kérdése hogy mikor robban a bomba.

Miközben a globalista liberálisok csak azt hajtogatták, hogy nincsen migráns probléma és az csak a MocskosOrbán agymenése hatalmának fenntartásához!

És most lásd Fraciaország, Belgium, Svájc meg ami még jön...

Vélemény?

2023. júl. 3. 15:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
19-es vagyok. Teljesen egyetértek, a helyzet nem biztató. Ha engem kérdezel, szerintem hibát követett el Nyugat-Európa, különös tekintettel Németország a Willkommenskultur-ral. Nem vették tekintetbe kellően ennek a nemzetbiztonsági kockázatát. Én értem, hogy a munkaerőhiány kérdésére ez egy jó megoldásnak tűnt, illetve, hogy megmutassuk mi mennyire empatikusak vagyunk, de ésszel kellett volna csinálni nagy körültekintéssel. Ettől függetlenül nem fogok 2 milliárd muszlimot, akik a világban élnek potenciális terroristának tekinteni. A Palesztina melletti kiállás számomra úgy lenne elfogadható, ha 'Free Palestine without Hamas' lenne a jelmondat. A Hamasz-al le kell számolni, mivel egy terrorszervezet. Az, hogy közben Gázában civilek is meghalnak borzalmas, de ezt köszönjék a Hamasz vezetőknek. Izraelt olyan helyzetbe hozta, hogy nem maradt más választása.
2023. nov. 21. 22:03
 22/22 anonim ***** válasza:

azt nem értem hogy egy olyan vezető ország mint a németek ahol azt gondolnám hogy nem hülyék ülnek kormányon, hanem alkalmas emberek akik egyetemet végeztek stb, hogy lehettek ilyen felelőtlenek és átgondolatlanul engedték meg ezt. manapság már mindenről készül hatástanulmány, kockázatelemzés stb stb stb egy építkezésről vagy bármi döntésről, ez meg?...

el van adva hogy szegények menekülnek a háború elől, de azért a határon lőfegyverrel felszerelve vannak meg kövekkel botokkal harcolnak.

ez a munkaerőhiány úgy tűnik mint egy utólag kitalált kifogás.

vallásilag meg radikálisak és hadd jöjjenek, hát különdíj járna érte.

2023. nov. 21. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!